Κλεφτή ματιά στα γυρίσματα του «Cloud Atlas»

BUZZ 18 SEP 2011  /  Γιώργος Κρασσακόπουλος

Η ταινία που σκηνοθετούν απο κοινού ο Τομ Τίκβερ και οι αδελφοί Γουατσόφσκι ξεκίνησε τα γυρίσματά της πριν λίγες μέρες. Οι πρώτες φωτογραφίες από το set διέρρευσαν ήδη.

Χιούγκο, Χάλι, Τομ. Προς το παρόν χαμογελούν...

Το ενδιαφέρον για το πρωτόγνωρο αυτό κινηματογραφικό πείραμα, στο οποίο τρεις σκηνοθέτες συνεργάζονται για να φέρουν στην οθόνη, ένα βιβλίο που όλοι θεωρούσαν αδύνατον να κινηματογραφηθεί, μοιάζει να αυξήθηκε κατακόρυφα από την στιγμή που τα γυρίσματα του ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες.

Το βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ, συντίθεται από έξι ιστορίες που ξεκινούν από τον 19ο αιώνα και φτάνουν μέχρι ένα μακρινό μέλλον. Το «Cloud Atlas» έγινε διάσημο για την ιδιαίτερη γραφή του, ακριβώς επειδή όλες οι ιστορίες μπερδεύονται μεταξύ τους με το χρόνο να πηγαινοέρχεται και τους ήρωες να έχουν διαφορετικό ρόλο σε κάθε ιστορία.

Κάτι η φύση της παράδοξης συνεργασίας του Τίκβερ με τους Γουατσόφσκι, κάτι οι πληροφορίες για τον τρόπο που οι ηθοποιοί θα αλλάζουν ρόλους, φύλο κι εποχή στην διάρκεια της ταινίας, έχουν κάνει το «Cloud Atlas» ένα από τα αληθινά αξιοπερίεργα της επόμενης κινηματογραφικής σεζόν.

Δείτε στις φωτογραφίες στο gallery, τον Τομ Τίκβερ, την Χάλι Μπέρι και τον Χιούγκο Γουίβινγκ στα γυρίσματα της ταινίας.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.