Buzz

«Kiss of the Damned»: Τα σέξι βαμπίρ της Ζαν Κασαβέτις

στα 10

Εμπνευσμένη από τα horror films της δεκαετίας του 70 η κόρη του Τζον Κασαβέτις και της Τζίνα Ρόουλαντς αφηγείται μια ματωμένη ερωτική ιστορία τρόμου. Δείτε το τρέιλερ και το πρώτο κλιπ.

«Kiss of the Damned»: Τα σέξι βαμπίρ της Ζαν Κασαβέτις

Η πρώτη ταινία μυθοπλασίας για την Ζαν Κασαβέτις μετά το ντοκιμαντέρ «Z Channel: A Magnificent Obsession», είναι ένα «θηλυκό» vampire film, που φιλοδοξεί να δώσει στα πλάσματα της νύχτας όλον τον ερωτισμό και το sexyness που αντιπροσωπεύουν.

Η ηρωίδα του Τζούνα, είναι όμορφη αλλά και θανατηφόρα, μια γυναίκα που προσπαθεί να ελέγξει την δίψα της για αίμα, όμως δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην γοητεία ενός όμορφου σεναριογράφου που την φλερτάρει με πάθος. Ομως η ερωτική τους ιστορία ακόμη κι αν ξεκινήσει αναίμακτα, θα πάρει μια μάλλον άσχημη τροπή όταν η νεαρή, ανεύθυνη αδελφή της Μίμι θα αποφασίσει να την επισκεφτεί, ξεσηκώνοντας πάθη, δαγκώνοντας λαρύγγια και βάζοντας την ύπαρξή τους και ολόκληρο τον κόσμο των βρικολάκων σε κίνδυνο.

Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας και κέρδισε χαρακτηρισμούς όπως «το πιο hot φιλμ με βαμπίρ» που είδατε ποτέ και την φήμη ενός cult movie εν τη γενέσει. Η Ζοζεφίν ντε Λα Μπομ, μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια, σύζυγος του Μαρκ Ρόνσον και it girl της στιγμής κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η επίσης Γαλλίδα Ροξάν Μεσκιντά, αυτόν της αδελφής της Μίμι και η Ανά Μουγκλαλίς υποδύεται ένα ακόμη θυληκό βαμπίρ. Ο Μίλο Βεντιμίλια είναι ο άτυχος (αλλά ίσως όχι και τόσο) σεναριογράφος που πέφτει με τη θέλησή του στα δόντια των κοριτσιών

Δείτε το τρέιλερ και το πρώτο κλιπ, στα βίντεο πιο κάτω καθώς και την αφίσα του φιλμ στο gallery: