Buzz

Νέες φωτογραφίες από το «Killers of the Flower Moon»

στα 10

Επιτέλους μετά από μήνες αναμονής έχουμε νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε.

Νέες φωτογραφίες από το «Killers of the Flower Moon»

Ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αρκετά φειδωλός στο τι θέλει να δείξει από τις καινούργιες του ταινίες. Και το «Killers of the Flower Moon» δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά χτες, κατά την διάρκεια του CinemaCon στο Λας Βέγκας, ανέβηκε στην σκηνή ο Σκορσέζε για να παρουσιάσει το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας και μαζί με αυτό, επιτέλους, κυκλοφόρησαν και μερικές νέες φωτογραφίες από αυτή, λίγες μέρες πριν αυτή κάνει την πρεμιέρα της στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Το «Killer of the Flower Moon» θα είναι μια ακόμα επική ταινία, όχι μόνο από λόγω ιστορίας της αλλά, κυρίως, λόγω της διάρκειάς της η οποία θα φτάνει τις 3 ώρες και 26 λεπτά, όπως αποκάλυψε το Deadline, 20 λεπτά πιο μικρή σε διάρκεια από ότι αρχικά αναμένονταν. Αν και ακούγεται αρκετά μεγάλη, δεν είναι όμως η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Σκορσέζε μιας και ο «Ιρλανδός» σε παραγωγή του Netflix έφτανε τις 3 ώρες και 29 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα: Το «Killers of the Flower Moon» θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 26 λεπτά

killers of the flower moon

killers of the flower moon

killers of the flower moon

Με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν και αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Μάς επιστρέφει στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και το χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση.

Στο «Killers of the Flower Moon» πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν. Ολοι τους θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί των Καννών.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 του ίδιου μήνα, μια περίοδος που θα την βάλει δυναμικά στην οσκαρική κούρσα.