Buzz

Κι αν σας απέμεναν μόλις 90 λεπτά ζωής; Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς προτείνει...

στα 10

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς θυμίζει στο τρέιλερ του «The Angriest Man in Brooklyn» τον σπουδαίο ηθοποιό που ήταν κάποτε και μαζί πόσο δύσκολο είναι να ανατρέψεις μια ολόκληρη ζωή σε μιάμιση ώρα!

Κι αν σας απέμεναν μόλις 90 λεπτά ζωής; Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς προτείνει...

Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα στη ζωή του Χένρι Αλτμαν. Ανθρωποδιωκτης, γκρινιάρης, εκνευρισμένος με όλους και με όλα - δεν τον λένε τυχαία «Ο πιο θυμωμένος άνθρωπος στο Μπρούκλιν» - θα μάθει πως έχει 90 λεπτά ζωής και θα προσπαθήσει να ανατρέψει όλα τα λάθη του παρελθόντος, είτε αυτά αφορούν τον ημιθανή γάμο του είτε τις σχέσεις του με τον αδερφό του, το γιο του και τους φίλους του.

Πόσο εύκολο θα είναι όμως αυτό, σε μια πόλη όπου όλα τρέχουν γρηγορότερα και από τα λεπτά της ώρας που περνούν, φέρνοντας τον Χένρι πιο κοντά στο τέλος;

Μετά από χρόνια απουσίας από το σινεμά σε κάποιο σημαντικό ρόλο ή κάποια σημαντική ταινία και μια σειρά από τηλεοπτικές εμφανίσεις που τον κράτησαν στην επικαιρότητα, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς αφήνει πίσω το αλκοολικό του παρελθόν και επιστρέφει με μια γλυκόπικρη κωμωδία που δείχνει του ταιριάζει για να αποδείξει πως παραμένει ένας σπουδαίος κωμικός.

Μαζί με τη Μελίσα Λίο, τη Μίλα Κούνις και τον Πίτερ Ντίνκλατζ του «Game of Thrones», διαπρέπει στο τρέιλερ του «The Angriest Man in Brooklyn» που μπορείτε να δείτε παρακάτω και εύχεται - όπως και εμείς - να είναι αυτή η ταινία που θα τον φέρει θριαμβευτικά πίσω στα κινηματογραφικά πλατό σε ρόλο πρωταγωνιστή.


Διαβάστε ακόμη: