Buzz

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα «Green Lantern»

στα 10

Το σώμα των Green Lantern φέρνει το «πράσινο» στη μόδα και το Flix χαρίζει σε 10 τυχερούς συλλεκτικά δώρα που θα έκαναν μέχρι και τον Parallax να αλλάξει χρώμα!

Flix Team
Κερδίστε συλλεκτικά δώρα «Green Lantern»

Σ’ ένα σύμπαν αχανές και μυστηριώδες, εδώ και αιώνες υπάρχει μια μικρή, αλλά πανίσχυρη δύναμη. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης, είναι γνωστοί ως το Σώμα των Green Lantern, μια αδελφότητα πολεμιστών που έχουν ορκιστεί να διατηρούν την γαλαξιακή τάξη. Κάθε Green Lantern φοράει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερδυνάμεις. Αλλά, όταν ένας νέος εχθρός, ο Πάραλλαξ, απειλήσει να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων στο Σύμπαν, η μοίρα τους, και μαζί η μοίρα της Γης εναπόκεινται στα χέρια του νεότερου μέλους τους και πρώτου ανθρώπου που επιλέχτηκε, του Χάλ Τζόρνταν. Ο Χαλ είναι ένας προικισμένος, αν και λίγο υπερόπτης, πιλότος νέων αεροπλάνων. Δυστυχώς γι αυτόν, το σώμα των Green Lantern δεν τρέφουν ακόμη ιδιαίτερο σεβασμό για τους ανθρώπους, κυρίως γιατί κανείς μέχρι σήμερα, δεν έχει καταφέρει να τιθασεύσει τις απεριόριστες δυνάμεις του δαχτυλιδιού. Ο Χαλ, όμως, είναι το κομμάτι του παζλ που έλειπε. Εκτός από αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης, έχει κάτι που κανένα μέλος του Σώματος δεν είχε ποτέ: ανθρωπιά. Με την ενθάρρυνση της συναδέλφου και παιδικής του αγάπης, Κάρολ Φέρις, ο Χαλ θα προσπαθήσει να μάθει τις νέες του δυνάμεις και να ξεπεράσει τους φόβους του, ώστε όχι μόνο να αποτελέσει το σημείο κλειδί στην ήττα του Πάραλαξ, αλλά και να γίνει ο σπουδαιότερος Green Lantern του σύμπαντος.

Πριν συναντήσετε τον Χαλ (Ράιαν Ρέινολντς) στις αίθουσες, στις 25 Αυγούστου, το Flix και η Village χαρίζουν σε 5 τυχερούς από μια πετσέτα θαλάσσης και σε άλλους 5 από ένα t-shirt και μια μπάλα της ταινίας (δείτε τα δώρα στο gallery).

Για να μπείτε στην κλήρωση γράψτε μας στα σχόλια: Ποιον από τους υποψήφιους για το ρόλο του Χαλ (Σαμ Γουόρθινγκτον, Κρις Πάιν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζάρεντ Λίτο ή Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), θα προτιμούσατε, αν τελικά δεν είχε επιλεγεί ο Ράιαν Ρέινολντς;

Μπορείτε να υποβάλλετε το σχόλιό σας από σήμερα, Δευτέρα 22 Αυγούστου μέχρι και την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Οι δέκα νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 30 Αυγούστου και θα ενημερωθούν με email.