Buzz

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Melancholia» του Λαρς φον Τρίερ

στα 10

Από την Πέμπτη που βγήκε στους κινηματογράφους, το «Melancholia» έχει διχάσει - όπως ήταν αναμενόμενο - το κοινό που έσπευσε να παρακολουθήσει το τέλος του κόσμου κατά τον Λαρς φον Τρίερ. Το Flix εξασφάλισε δωρεάν προσκλήσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν τη δική τους γνώμη...ιδίοις όμμασι!

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για το «Melancholia» του Λαρς φον Τρίερ

Κάθε καινούρια ταινία του Λαρς φον Τρίερ είναι ένα γεγονός και το «Μelancholia» δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει την παράδοση. Από τη μία το σκάνδαλο στο φεστιβάλ Καννών, όπου ο Τρίερ χαρακτηρίστηκε ως «persona non grata» αλλά η Κίρστεν Ντανστ έφυγε με το βραβείο καλύτερης ερμηνείας και από την άλλη μια ταινία φτιαγμένη για να προκαλέσει συζητήσεις, κάνουν το «Μelancholia» το πρώτο κινηματογραφικό «talk of the town» της νέας κινηματογραφικής σεζόν.

Το Flix εξασφάλισε πέντε διπλές προσκλήσεις για αύριο Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου για τον κινηματογράφο Ιντεάλ, στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε πληροφορίες για τον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ και τις ώρες προβολών εδώ

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας, την ημέρα (14 Σεπτεμβρίου) και την ώρα της προβολής που επιθυμείτε. Οι νικητές θα βγουν με κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «Melancholia» εδώ

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ