Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για την «Ταινία Εκπληξη» του 13ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

στα 10

Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πολλά, παρά μόνο το γεγονός πως σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο Δαναό για να την παρουσιάσει η Κλεμάνς Ποεζί, μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής του 13ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου και πρωταγωνίστρια των ταινιών «Χάρι Πότερ», του «127 Ωρες» και του τηλεοπτικού «Gossip Girl».

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για την «Ταινία Εκπληξη» του 13ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι για να βρεθείτε σήμερα, Δευτέρα 26 Μαρτίου, το βράδυ στον κινηματογράφο Δαναό. Ο πρώτος είναι πως ακριβώς στις 22.15 θα προβληθεί η ταινία - έκπληξη του 13ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, για την οποία δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τίποτα για την ώρα εκτός από το γεγονός πως θα είναι εκεί για να την παρουσιάσει η Κλεμάνς Ποεζί.

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο δεύτερο λόγο για τον οποίο αξίζει να βρεθείτε σήμερα το βράδυ στον κινηματογράφο Δαναό. Καλεσμένη του Φεστιβάλ και μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής, η Κλεμάνς Ποεζί αποτελεί ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά των ταινιών «Χάρι Πότερ» (υποδύθηκε τη Φλερ Ντελακούρ σε τρείς από τις ταινίες της σειράς), και ενώ η βάση της είναι η Γαλλία όπου και δουλεύει ως ηθοποιός και μοντέλο, διαθέτει μεγαλύτερο βιογραφικό σε διεθνείς παραγωγές όπως το «Αποστολή στη Μπριζ», τις «127 Ωρες» του Ντάνι Μπόιλ και το μικρό - αλλά χαρακτηριστικό της - ρόλο στο τηλεοπτικό «Gossip Girl».

Δέκα από εσάς μπορείτε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για να δείτε την Κλεμάνς Ποεζί από κοντά και να ανακαλύψετε ποια είναι η φετινή ταινία - έκπληξη του 13ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μας στείλετε ένα e-mail (μέσα στις επόμενες δύο ώρες) με την ένδειξη «Ταινία - Εκπληξη» και το ονοματεπώνυμο σας στο win@flix.gr. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail στις 18.00 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα για το 13ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου και βρείτε το πρόγραμμα προβολών εδώ.