Buzz

Κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere του «Αφεντικά για Σκότωμα»

στα 10

Το Flix και η Village σας προσκαλούν στην ταινία που θα σας κάνει να εκτιμήσετε το αφεντικό σας! Ειδική προβολή τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στo Village Cool στο Village Shopping & More, στο Ρέντη. Στείλτε όνομα και τηλέφωνο στο info@flix.gr και μπορεί να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της κωμωδίας του καλοκαιριού!

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere του «Αφεντικά για Σκότωμα»

Θέλοντας να ξεφορτωθούν τα αφόρητα αφεντικά τους, τρεις φίλοι θα οργανώσουν ένα θεωρητικά αλάθητο σχέδιο για να τα βγάλουν από τη μέση. Θα ανταλλάξουν τους φόνους τους και θα τους κάνουν να μοιάζουν ως ατυχήματα.

Κι αν το πρώτο μέρος του σχεδίου δεν ήταν από μόνο του δύσκολο, το δεύτερο μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο, μια που ακόμα και τα πιο έξυπνα σχέδια είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα μυαλά που κρύβονται από πίσω τους.

Στην εξωφρενική κωμωδία του Σεθ Γκόρντον πρωταγωνιστούν ο Κέβιν Σπέισι, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Κόλιν Φάρελ, ο Τζέιμι Φοξ και ο Τζέισον Σουντίκις.

Η ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

Το Flix και η Village σας προσκαλούν στην ταινία που θα σας κάνει να εκτιμήσετε το αφεντικό σας! Ειδική προβολή τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στo Village Cool στο Village Shopping & More, στο Ρέντη. Στείλτε όνομα και τηλέφωνο στο info@flix.gr και μπορεί να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της κωμωδίας του καλοκαιριού! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail την Κυριακή 17 Ιουλίου.