Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για «Τα Χέρια του Hermès»!

στα 10

To Flix εξασφάλισε προσκλήσεις για την ειδική προβολή της ταινίας «Τα Χέρια του Hermès» που ανοίγει την πόρτα στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τις πιο ακριβές βιτρίνες του πλανήτη.

Κερδίστε προσκλήσεις για «Τα Χέρια του Hermès»!

Ταξιδεύοντας στις τέσσερις γωνιές της Γαλλίας, από το Παρίσι στις Αρντέν και από το Λιονέ στο Λορεν, οι δύο σκηνοθέτες του «Les Mains D' Hermès» Φρεντερίκ Λαφόντ και Ιζαμπέλ Ντουπουί-Σαβανάτ στρέφουν το φακό στους ανθρώπους που απαρτίζουν τα ατελιέ του διάσημου οίκου Hermes.

Μέσα από τις προσωπικές αφηγήσεις των «τεχνιτών» που αποτελούν τα εργατικά χέρια του οίκου (από τους υπεύθυνους για τις σέλες μέχρι τα δερμάτινα είδη και από τα κοσμήματα μέχρι τα υαλικά), ξεδιπλώνεται όχι μόνο μια ιστορία υψηλής τέχνης χρόνων αλλά και ένα ψηφιδωτό από ανθρώπινες ιστορίες που όλες καταλήγουν στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα: «η δουλειά δεν είναι κάτι που επιλέγεις εσύ αλλά κάτι που σε επιλέγει».

Το ντοκιμαντέρ «Tα Χέρια του Hermès» προβάλλεται στο πλαίσιο του 13ου Γαλλόφωνου Φεστιβάλ Κινηματογράφου την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου. Πέντε από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε από μια διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Hermes» και το ονοματεπώνυμο σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο επίσημο site της ταινίας στο Ιντερνετ και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το 13ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου που διεξάγεται από 21 έως 28 Μαρτίου (Αθήνα) και από 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου (Θεσσαλονίκη)