Buzz

Κερδίστε 3 DVD Box Sets του τρίτου κύκλου του «True Blood»

στα 10

Με τον 4ο κύκλο του «True Blood» να ανεβάζει τις θερμοκρασίες ενός ήδη ζεστού καλοκαιριού, το Flix προσφέρει σε τρεις τυχερούς από ένα DVD Βox Set του 3ου κύκλου της σειράς για επαναληπτικές προβολές χωρίς βαθμό προστασίας...

Flix Team
Κερδίστε 3 DVD Box Sets του τρίτου κύκλου του «True Blood»

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απαντήσετε στα σχόλια από κάτω στην ερώτηση που ακολουθεί:

«Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας από το True Blood και γιατί;»

ή εναλλακτικά, ανοίξτε μας την όρεξη αποκαλύπτοντάς μας την ομάδα αίματός σας!

Οι νικητές καθώς και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν από εδώ στις 25 Ιουλίου.

info

Το DVD Box Set του 3ου Κύκλου του «True Blood» κυκλοφορεί από την Audio Visual και, εκτός από όλα τα επεισόδια του κύκλου περιέχει:

Η Ανατομία Μιας Σκηνής / Μια σε βάθος ματιά στην εισαγωγή των λυκάνθρωπων, καθώς ο Αλαν Μπολ, οι ηθοποιοί και το συνεργείο σας ξεναγούν στη διαδικασία των γυρισμάτων της συναρπαστικής μάχης των λυκανθρώπων στο άνοιγμα της περιόδου.

True Blood Χαμένες Σκηνές / Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Τζέσικα συνάντησε το Χανκ, τον οδηγό φορτηγού από τον οποίο τρέφεται στο τέλος της 2ης Περιόδου; Ανακαλύψτε το τώρα, μαζί με άλλες πρόσθετες σκηνές που εξηγούν τις ιστορίες που λατρεύετε.

True Blood Μετά το Επεισόδιο / Παρακολουθήστε μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, το έξτρα υλικό που βοηθά στην επεξήγηση του True Blood.

Επίσης στην έκδοση θα βρείτε 6 ηχητικούς σχολιασμούς με τους ηθοποιούς και το συνεργείο συμπεριλαμβανομένων των Αλαν Μπολ, Ανα Πάκουιν, Στίβεν Μόγιερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ κ.ά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Διάρκεια: 631 Λεπτά
  • Εικόνα: 16:9/1:85:1
  • Ηχος: 5.1 Dolby Surround
  • Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πολωνικά & Τσέχικα
  • Υπότιτλοι: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πολωνικά, Ολλανδικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Φινλανδικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά & Τούρκικα

Tags: true blood