Buzz

Κέβιν Κλάιν εις διπλούν και... με τρέλλα για τον Τσάρλι Κάουφμαν!

στα 10

«Frank or Francis»: να μια ταινία που θέλουμε να δούμε! Απίθανο σενάριο, εκπληκτικό ανδρικό καστ και το παράλογο μυαλό του Τσάρλι Κάουφμαν, συνδεδεμένα με ταγούδια και χορούς

Κέβιν Κλάιν εις διπλούν και... με τρέλλα για τον Τσάρλι Κάουφμαν!

Ο Κέβιν Κλάιν, πάντα απολαυστικός, έχει γίνει πια εξαιρετικά επιλεκτικός στις συμμετοχές του σε ταινίες (καλά, έπαιξε και το «No Strings Attached», αλλά κάπως πρέπει και να ζήσει), οπότε το γεγονός ότι στο νέο φιλμ του Τσάρλι Κάουφμαν θα ενσαρκώσει όχι έναν, αλλά δύο ρόλους, μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Στο «Frank or Francis», που κατηγοριοποιείται προς το παρόν ως εναλλακτικό μιούζικαλ, ο Κλάιν θα υποδύεται τον αδελφό ενός σκηνοθέτη που, προς μεγάλη του απογοήτευση, έχασε την υποψηφιότητά του για Οσκαρ και, ταυτόχρονα, ένα ρομπότ που δημιουργούν τα δυο αδέλφια για να τους γράψει το τέλειο σενάριο. Στην ουσία, κατά τα λεγόμενα, η ταινία δε θα είναι απλώς μια σάτιρα της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, αλλά κυρίως της ολοένα αναπτυσσόμενης online κριτικής, μια και ο ήρωας έρχεται σε μοιραία σύγκρουση με έναν blogger!

Στην ταινία, την οποία ο Τσάρλι Κάουφμαν υπογράφει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, συμπρωταγωνιστούν ο Νίκολας Κέιτζ (ο οποίος είχε έναν από τους ωραιότερους ρόλους του στο «Adaptation»), ο Τζακ Μπλακ και ο Στιβ Καρέλ.

Το «Frank or Francis» είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Κάουφμαν μετά τη «Συνεκδοχή, Νέα Υόρκη», ξεκινά γυρίσματα στις αρχές του νέου χρόνου και προορίζεται για το φθινόπωρο του 2012.