Buzz

Κάτι τρέχει στο Internet με το «Girl With the Dragon Tattoo»

στα 10

Ενα μυστηριωδες blog μοιάζει να έχει πρόσβαση στα γυρίσματα του «Τhe Girl With the Dragon Tattoo» του Ντέιβιντ Φίντσερ και όλοι αναρωτιούνται αν κι αυτό είναι ένα έξυπνο προωθητικό κόλπο της Sony...

Κάτι τρέχει στο Internet με το «Girl With the Dragon Tattoo»

Ο τίτλος του είναι Mouthed Taped Shut και παρόλες τις λίγες καταχωρήσεις του μπορείς να καταλάβεις πως η σχέση του με τον Ντέιβιντ Φίντσερ είναι κάτι περισσότερο από τυχαία. Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Girl With the Dragon Tattoo», ένα βίντεο με τον Φίντσερ να παρακολουθεί σκηνές από την ταινία στο μοντάζ (δείτε το παρακάτω), μια συνέντευξη του Κρίστοφερ Πλάμερ στην τηλεόραση όπου μιλάει για την ταινία και λίγα ακόμη νέα για το μιούζικαλ «Fight Club» προδίδουν πως είτε η Sony βρήκε έναν ακόμη έξυπνο τρόπο να διαφημίσει την πολυαναμενόμενη ταινία ή κάποιος από την παραγωγή της αποφάσισε να γίνει ο «πληροφοριοδότης» για τους διψασμένους φαν.

Στο blog υπάρχει ακόμη link για την επίσημη ιστοσελίδα της Sony για την ταινία όπου για την ώρα υπάρχουν μόνο το τρέιλερ και η περιγραφή των χαρακτήρων (μπορείτε να τα δείτε εδώ).

Με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται, διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ