Buzz

Πρώτες φωτογραφίες της Κέιτ Γουίνσλετ από το «Avatar: The Way of Water»

στα 10

Η Γουίνσλετ παίζει τον ρόλο της Ρονάλ, μιας ηγέτιδας πολεμίστριας στον κόσμο της Πανδόρας.

Πρώτες φωτογραφίες της Κέιτ Γουίνσλετ από το «Avatar: The Way of Water»

Πέρα από του ότι το «Avatar: The Way of Water» είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, μιας σηματοδοτεί την επιστροφή του Τζέιμς Κάμερον τόσο στο σινεμά όσο και στον κόσμο της Πανδόρας μετά από 13 χρόνια, αλλά και την συνεργασία του ξανά με την Κέιτ Γουίνσλετ μετά τον «Τιτανικό» 25 χρόνια πριν.

Η Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Ρονάλ, μιας ηγέτιδας πολεμίστριας στον κόσμο της Πανδόρας όπου, όπως λέει η ίδια, «παρόλο τον σοβαρό κίνδυνο που αντιμετωπίζει και με ένα παιδί στην κοιλία της, πολεμάει σα θηρίο για την οικογένεια και τους δικούς της». Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να δουν τη μορφή της Γουίνσλετ στην ταινία και το περιοδικό Empire του έκανε δώρο ακριβώς αυτό, καθώς το καινούργιο τεύχος του είναι αφιερωμένο στην ταινία του Κάμερον και είναι γεμάτο από φωτογραφίες, συνεντεύξεις αλλά και αναφορές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Επιστροφή στην Πανδώρα με το πρώτο teaser της ταινίας «Avatar: The Way of Water»

Πάντως η Γουίνσλετ, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων κατάφερε να κρατήσει την αναπνοή της για επτά λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, σπάζοντας το υποβρύχιο ρεκόρ του Τομ Κρουζ ο οποίος είχε κρατήσει την αναπνοή του για έξι λεπτά στα γυρίσματα του «Mission Impossible: Rogue Nation».

Η ταινία «Avatar: The Way of Water» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2022.