Buzz

Καινούρια animated trailer, για αγαπημένες ταινίες

στα 10

Οι σπουδαστές του Animation Workshop στην Δανία, γυρίζουν τρέιλερ κινουμένων σχεδίων για διάσημες ταινίες όπως το «ΕΤ» ή το «Δαμάζοντας τα Κύματα» και μας κάνουν να θέλουμε να τις (ξανά) δούμε!

Καινούρια animated trailer, για αγαπημένες ταινίες

Το Animation Workshop είναι ίσως η καλύτερη σχολή κινουμένων σχεδίων στη Δανία και μια από τις πλέον αναγνωρισμένες στον κόσμο.

Πριν μερικούς μήνες, οι δευτεροετείς σπουδαστές της, βρέθηκαν με μια καινούρια εργασία στα χέρια τους προσκειμένου να εξασκήσουν την τεχνική όχι μόνο του animation αλλά και της αφήγησης.

Χωρισμένοι σε ομάδες θα έπρεπε να δημιουργήσουν ένα τρέιλερ εμπνευσμένο από μια ήδη υπάρχουσα ταινία. Τα αποτελέσματα της δουλειάς τους μόλις παραδόθηκαν και είναι απλά εξαιρετικά.

Πηγαίνοντας πέρα από την απλή μεταφορά των κανονικών τρέιλερ σε κινούμενα σχέδια, συχνά χρησιμοποιώντας την αρχική ταινία απλά σαν αφορμή παραδίδουν μερικά υπέροχα φιλμάκια διάρκειας 30 δευτερολέπτων το καθένα που δεν επιδεικνυόμουν απλά τις δυνατότητες των δημιουργών τους, αλλά προσφέρουν επίσης μια διαφορετική ματιά σε μερικά αγαπημένα φιλμ.

Δείτε τα πιο κάτω:

Blade Runner

Bottle Rocket

Breaking the Waves

Blue Velvet

Down by Law

The Shinning

ET