Buzz

Και οι τρείς ήταν υπέροχοι!

στα 10

Ή περίπου... Ο λόγος για τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Μπρους Γουίλις στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το δεύτερο μέρος του «Εxpendables».

Και οι τρείς ήταν υπέροχοι!
Back to the Future!

Η φωτογραφία που απεικονίζει το τρίο των πάλαι πότε βασιλιάδων της χολιγουντιανής περιπέτειας σε πόζα αλά καρτ-ποστάλ από το παρελθόν δημοσιεύθηκε από τον ίδιο τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ στον λογαριασμό του στο twitter.

Αλλά ας μην είμαστε κακοί. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν (64 για τον Σβαρτζενέγκερ, 65 για τον Σταλόνε, 56 για τον Γουίλις), τα μπράτσα να ξεφούσκωσαν, αλλά αν το βάλουν σκοπό και οι τρεις μαζί μπορεί να παραδώσουν την πιο απενοχοποιημένη ταινία - φόρο τιμής στον εαυτό τους, ξεπερνώντας σε cult status ακόμη και το πρώτο «The Expendables».

Ειδικά όταν οι φήμες θέλουν τον Σβαρτζενέγκερ και τον Γουίλις να παίζουν περισσότερο από τα μικρά περάσματα που είχαν στην πρώτη ταινία.

Στο πλευρό τους - και εκτός φωτογραφίας - παίζουν ακόμη οι Τζετ Λι, Τζέισον Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν, Μίκι Ρουρκ, Τέρι Κριους, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και - last, but not least - ο Τσακ Νόρις.

Αν ισχύει ότι στο δεύτερο μέρος του «Εxpendables» που έχει προγραμματιστεί για έξοδο στην Αμερική στις 17 Αυγούστου του 2012, συμμετέχει και ο Τζον Τραβόλτα, τότε μιλάμε για την πιο δυναμική επανεκκίνηση των 80s που γνώρισε ποτέ το σύγχρονο σινεμά.