Buzz

Και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο «μιούζικαλ» των αδερφών Κοέν

στα 10

Λογικό θα έλεγε κάποιος, αφού το «Inside Llewyn Davis» είναι μια μουσική ταινία και o Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι ο μόνος από το μέχρι τώρα ανακοινωμένο καστ της καινούριας ταινίας των Κοέν που είναι αποδεδειγμένα τραγουδιστής.

Και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο «μιούζικαλ» των αδερφών Κοέν

Φυσικά ο Τίμπερλεϊκ δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, αφού αυτός είναι και επίσημα πλέον ο Οσκαρ Αϊζακ («Drive»), ο οποίος θα υποδύεται τον Λιούιν Ντέιβις, έναν τραγουδιστή της φολκ η ζωή του οποίου βασίζεται ελεύθερα στον παραγνωρισμένο Ντέιβ Βαν Ρονκ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας

Ο Τίμπερλεϊκ, όμως, θα έχει έναν μεγάλο ρόλο στην ταινία, παίζοντας τον σύζυγο της Τζιν, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τίποτε περισσότερο για τον χαρακτήρα του ή για το πως ακριβώς θα μεταπηδήσει από την ποπ και τη soul στη φολκ!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος των Κοέν, Τζον Γκούντμαν, ο οποίος, αν και έχει συνεργαστεί μαζί τους σε πέντε ταινίες («Αριζόνα Τζιούνορ», «Βarton Fink», «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», «Ω, Αδερφέ που Είσαι;», «Ο Κύριος Χούλα Χουπ») θα εμφανιστεί ξανά σε ταινία τους μετά από μια ολόκληρη δεκαετία.

Φήμες θέλουν τους Κοέν να ξεκινούν τα γυρίσματα στις αρχές του 2012 (χωρίς κανένα στούντιο να στηρίζει την ανεξάρτητη παραγωγή) και πως σκοπεύουν να γυρίσουν την ταινία στη λογική του Ρόμπερτ Ολτμαν, με ζωντανή μουσική δηλαδή, ακριβώς όπως έκανε ο Ολτμαν τόσο στο «Νashville» όσο και στο «Prairie Home Companion».

Διαβάστε περισσότερα για τους αδερφούς Κοέν: