Buzz

«Και γιατί ο Spiderman να μην είναι γκέι;» προτείνει ο Αντριου Γκάρφιλντ

στα 10

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ο πρωταγωνιστής του «The Amazing Spider-Man 2», Αντριου Γκάρφιλντ, αστειεύτηκε αλλά μετά το πρότεινε σοβαρά: γιατί ο Πίτερ Πάρκερ να μην εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του με τον, κι όχι την, MJ; Διαβάστε ποιον προτείνει για το ρόλο...

«Και γιατί ο Spiderman να μην είναι γκέι;» προτείνει ο Αντριου Γκάρφιλντ

Οχι πια Μέρι Τζέιν. Ας δοκιμάσουμε και μ' έναν Μαρκ Τζον. Ο Αντριου Γκάρφιλντ αποδεικνύει χιούμορ και άνεσης προτείνοντας ότι ο Spider-Man δε θα ήταν καθόλου λιγότερο amazing ως ένας γκέι υπερήρωας. Ολα αυτά σε συνέντευξη του πρωταγωνιστή του «Amazing Spider-Man 2» στο Entertainment Weekly. Κι αν αρχικά αστειευόταν, μετά το συζητούσε σοβαρά: why not?

Το συζήτησε μάλιστα και με τον παραγωγό του «Amazing Spider-Man 2», Ματ Τόλμτς.

«Αστειευόμουν, αλλά μετά όχι και τόσο. Γιατί το MJ να αναφέρεται σε Μέρι Τζέιν και όχι σε κάποιο αγόρι; Γιατί δεν μπορεί ο Πίτερ Πάρκερ να εξερευνήσει σε μία από τις ταινίες τη σεξουαλικότητά του; Θα είναι... κοσμογονικό! Γιατί να μην είναι γκέι ο Spider-Man; Γιατί να μην του αρέσουν τ' αγόρια;»

Ο Αντριου μάλιστα έχει να προτείνει και τον ηθοποιό που θα ήθελε να ρίξει τον ιστό του στο ρόλο: τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν των τηλεοπτικών σειρών «The Wire» και «Friday Night Lights».

«Εχω πάθει εμμονή με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν από την εποχή του ''The Wire''» ομολόγησε ο Γκάρφιλντ. «Είναι τόσο ταλαντούχος και χαρισματικός. Πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή: θα είχαμε ένα γκέι διαφυλετικό ζευγάρι!»

Διαβάστε τα πάντα για το «The Amazing Spider-Man 2» εδώ.