Industry

Ποια επαγγέλματα σχετικά με το σινεμά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα όσων θα λάβουν τα μέτρα στήριξης

στα 10

Αιθουσάρχες, διανομείς, σκηνοθέτες και παραγωγοί και όλοι όσοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα όσων θα ωφεληθούν από τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Flix Team
Ποια επαγγέλματα σχετικά με το σινεμά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα όσων θα λάβουν τα μέτρα στήριξης

Δημοσιοποιήθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών οι ΚΑΔ που αναφέρονται στα επαγγέλματα που πλήττονται από τα μέτρα πρόληψης για την πανδημία του κοροναϊού και θα ωφεληθούν από τα μέτρα στήριξης που ανακοινώνει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση.

Μέσα βρίσκονται όπως είναι λογικό οι κινηματογράφοι (που έκλεισαν), οι εταιρίες διανομής που δεν βγάζουν πια ταινίες στις αίθουσες, αλλά και μια σειρά επαγγέλματα που σχετίζονται με την προβολή ταινιών.

Οπως μαθαίνουμε από την επίσημη σελίδα της ΕΣΠΕΚ (Ενωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου) στο Facebook, μετά από το επίσημο αίτημα της ΕΣΠΕΚ προς τους αρμόδιους υπουργούς και φορείς, ο κλάδος των σκηνοθετών - παραγωγών εντάχθηκε σε αυτούς που θα δεχθούν το πακέτο των οικονομικών μέτρων στήριξης.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το σχετικό δελτίο Τύπου με όλους τους ΚΑΔ που θα δεχθούν το πακέτο των οικονομικών μέτρων στήριξης.

#menoumespiti - Διαβάστε εδώ όλες τις προτάσεις του Flix τις μέρες της καραντίνας