Ποια επαγγέλματα σχετικά με το σινεμά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα όσων θα λάβουν τα μέτρα στήριξης

INDUSTRY 20 MAR  /  Flix Team

Αιθουσάρχες, διανομείς, σκηνοθέτες και παραγωγοί και όλοι όσοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα όσων θα ωφεληθούν από τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Δημοσιοποιήθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών οι ΚΑΔ που αναφέρονται στα επαγγέλματα που πλήττονται από τα μέτρα πρόληψης για την πανδημία του κοροναϊού και θα ωφεληθούν από τα μέτρα στήριξης που ανακοινώνει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση.

Μέσα βρίσκονται όπως είναι λογικό οι κινηματογράφοι (που έκλεισαν), οι εταιρίες διανομής που δεν βγάζουν πια ταινίες στις αίθουσες, αλλά και μια σειρά επαγγέλματα που σχετίζονται με την προβολή ταινιών.

Οπως μαθαίνουμε από την επίσημη σελίδα της ΕΣΠΕΚ (Ενωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου) στο Facebook, μετά από το επίσημο αίτημα της ΕΣΠΕΚ προς τους αρμόδιους υπουργούς και φορείς, ο κλάδος των σκηνοθετών - παραγωγών εντάχθηκε σε αυτούς που θα δεχθούν το πακέτο των οικονομικών μέτρων στήριξης.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το σχετικό δελτίο Τύπου με όλους τους ΚΑΔ που θα δεχθούν το πακέτο των οικονομικών μέτρων στήριξης.

#menoumespiti - Διαβάστε εδώ όλες τις προτάσεις του Flix τις μέρες της καραντίνας

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.