Buzz

Θα φτάσει ο Τζουντ Λο στο Μονακό για να τρέξει στη Φόρμουλα 1;

στα 10

Ο Τζουντ Λο συνεχίζει να εκπροσωπεί το Johnny Walker Blue Label και επιστρέφει με τη συνέχεια της επιτυχημένης περσινής καμπάνιας «The Gentleman's Wager».

Θα φτάσει ο Τζουντ Λο στο Μονακό για να τρέξει στη Φόρμουλα 1;

Το «The Gentleman’s Wager II» (συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε πέρσι από τo Johnnie Walker και συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια views) αφηγείται την ιστορία δύο ανδρών που βάζουν ένα στοίχημα με έπαθλο ένα ανεκτίμητο αυτοκίνητο αντίκα, το επιβλητικό κλασικό αυτοκίνητο αγώνων Delahaye 135S. Το αυτοκίνητο, εκτός από «έπαθλο» του στοιχήματος, αποτελεί και οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Walker από τα τέλη της δεκαετίας του 1930.

Μέρος της καμπάνιας του Johnnie Walker «Joy Will Take You Further», το φιλμ στο οποίο ο Τζουντ Λο συναντά ξανά τον Τζιανκάρλο Τζιανίνι, γυρίστηκε στην Ιταλία και το Μονακό. Ο Τζουντ Λο, επίσημο πρόσωπο της καμπάνιας δήλωσε: «Το "Gentleman’s Wager II" παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο το πώς η προσφορά και η έκφραση της ευγνωμοσύνης μπορούν να προσφέρουν υψηλά επίπεδα χαράς. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της ιδέας ότι η χαρά τροφοδοτεί την πρόοδο και η συμμετοχή μου στο δεύτερο φιλμ του Gentleman’s Wager για το Johnnie Walker Blue Label ήταν μία υπέροχη εμπειρία».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο κόσμος καίγεται, αλλά η Τζένιφερ Ανιστον θέλει να πετάει με πολυτέλεια!


Δείτε εδώ και το πρώτο μέρος του «The Gentleman's Wager»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: