Buzz

Ο Τζουντ Λο πήγε να δει σινεμά και θεωρήθηκε... ύποπτο στοιχείο

στα 10

Ο Τζουντ Λο έθεσε ένα σινεμά στο Μπαθ σε κινητικότητα, όταν πήγε, μόνος, να δει το «Detroit» της Κάθριν Μπίγκελοου.

Ο Τζουντ Λο πήγε να δει σινεμά και θεωρήθηκε... ύποπτο στοιχείο

Ο Τζουντ Λο, ο ένας από τους διασημότερους, παγκόσμια, Βρετανούς ηθοποιούς και σταρ, βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Γουίλτσιρ, κοντά στο Μπαθ, για τα γυρίσματα του σίκουελ τού «Φανταστικά Ζώα και πού Βρίσκονται», όπου θα υποδύεται τον νεαρό Αλμπους Ντάμπλντορ. Ενα ήσυχο βράδυ πριν λίγες μέρες, μετά το τέλος της δουλειάς, πήγε στο σινεμά της αλυσίδας Odeon στο Μπαθ, για να δει το «Detroit» τής Κάθριν Μπίγκελοου, φορώντας την κουκούλα του, για να μην τον αναγνωρίσουν οι φαν. Μόνο που δεν τον αναγνώρισε ούτε ο μάνατζερ τής αίθουσας, δίνοντας σήμα στους συναδέλφους, να παρακολουθούν στενά τον «ύποπτο»!

Διαβάστε ακόμη: Τζουντ Λο, Λίεβ Σράιμπερ, Ντιέγκο Λούνα στη νέα ταινία του Γούντι Αλεν

Μόνο ένας από τους εργαζόμενους στο μούλτιπλεξ, ο Κόνορ Γουόλτερ, αναγνώρισε τον ηθοποιό: «Ημουν στο πόστο μου κι έκοβα εισιτήρια,» είπε ο Γουόλτερ στο BBC, «κι ο μάνατζερ μού είπε να προσέχω έναν άνδρα που συμπεριφερόταν ύποπτα και φορούσε κουκούλα, στο κεντρικό λόμπι. Ο άνδρας, για περίπου δέκα λεπτά, στεκόταν εκεί και μιλούσε στο τηλέφωνο και μετά ήρθε κι αγόρασε ένα εισιτήριο από το ταμείο, δεν τον κατάλαβε ούτε ο ταμίας. Μετά πέρασε από εμένα και του έκοψα το εισιτήριο, τον κοίταξα στα μάτια και τον αναγνώρισα κι όταν μου είπε "ευχαριστώ", βεβαιώθηκα αμέσως. Αν δεν δούλευα εγώ εκείνο το βράδυ, κανείς δεν θα είχε καταλάβει ποιος ήταν, έτσι όπως είχε καμουφλαριστεί με το μαύρο hoodie του και το μούσι».

Δείτε ακόμη: Τζουντ Λο εναντίον Beyonce σημειώσατε... 1

τζουντ λο 607

Φυσικά, ο Γουόλτερ δεν έχασε την ευκαιρία και, μετά το τέλος της προβολής, πλησίασε τον Τζουντ Λο και του ζήτησε να βγουν φωτογραφία, του έδωσε μάλιστα κι ένα μικρό σημείωμα, όπου τον συγχαιρόταν για τη δουλειά του. Λίγες μέρες μετά, ο Γουόλτερ έλαβε από τον Τζουντ Λο ένα email, όπου ο ηθοποιός τον ευχαριστεί: «Από έναν τρελό για το σινεμά, σ' έναν άλλον... ευχαριστώ για το σημείωμά σου. Συγγνώμη που έφυγα βιαστικά, ποτέ δεν θέλω να προκαλώ σκηνές δημόσια, γι' αυτό και η κουκούλα! Εχω κι εγώ εμμονή με το σινεμά, το λατρεύω. Χαίρομαι που βλέπω ότι το ίδιο νιώθει και κάποιος άλλος.» Δείτε το email του Τζουντ Λο παρακάτω - και την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με κουκούλα σε σινεμά, κοιτάξτε προσεκτικά.

τζουντ λο 607

Διαβάστε ακόμη: Πόσο ποπ είναι ο Πάπας Τζουντ Λο στο «The Young Pope» του Πάολο Σορεντίνο;