Buzz

Δεν ξέρεις τίποτα Τζον Σνόου (αλλά εμείς ξέρουμε ποια ήταν η μητέρα σου!)

στα 10

Μία θεωρία για το ποια ήταν η μητέρα του νόθου Τζον Σνόου έχει καταγραφεί σε βίντεο από φανατικό των βιβλίων και της σειράς. Ενα βίντεο που, φυσικά, έγινε viral.

Δεν ξέρεις τίποτα Τζον Σνόου (αλλά εμείς ξέρουμε ποια ήταν η μητέρα σου!)

O Tζον Σνόου έχει χαρακτηριστεί πολλάκις «μπάσταρδος», τόσο στα «A Song of Ice and Fire» βιβλία, όσο και στην επική τηλεοπτική μεταφορά τους, το «Game of Thrones». Ολοι ξέρουμε πώς εκδιώχθηκε από τους Σταρκ, ως ο νόθος γιος του Νεντ Σταρκ, και πώς όμως εκείνος συνεχίζει να κουβαλά περήφανα την τιμή της οικογένειας υπηρετώντας τη Φρουρά (Night's Watch).

Ενα από τα μεγαλύτερα μυστήρια όμως της ιστορίας του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, και η πηγή των μεγαλύτερων θεωριών συνωμοσίας από τους φανς, έχει να κάνει με την μητέρα του. Πουθενά ο Μάρτιν δεν αναφέρει ποια μπορεί να ήταν η γυναίκα που γέννησε έναν ακόμα, εξ αίματος, διάδοχο του θρόνου.

Περιπλανηθείτε ξανά στα επεισόδια του 4ου κύκλου του «Game of Thrones» με τα αναλυτικά recaps των επεισοδίων και θυμηθείτε όλα τα κουτσομπολιά της σεζόν που πέρασε

Αν κι εσείς έχετε διαβάσει τα βιβλία, τις λεπτομέρειες στη Wikipedia σελίδα της σειράς, ή έχετε εντρυφήσει στα εκατοντάδες blogs των φανατικών που καταναλώνουν απίστευτες ώρες συζητώντας τα πιθανά σενάρια, θα ξέρετε το προφανές: κανείς δεν ξέρε στ' αλήθεια. Πιθανώς, ούτε ο ίδιος ο συγγραφέας.

1

Ομως μία τεκμηρίωση από «ειδικούς γκεϊμοφθρονολόγους» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες σε βίντεο (από τον YouTube χρήστη με το ψευδώνυμο «Alt Shift X»), φαίνεται να καταθέτει στοιχεία με σιγουριά και να σχηματίζει το γενεολογικό δέντρο του Τζον Σνόου με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Το βίντεο, φυσικά, έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

«Δεν ξέρεις τίποτα Τζον Σνόου». Κάποιοι όμως μπορούν να σου αποκαλύψουν ποια ήταν η μητέρα σου. Πάτα απλώς το play.

Χρειάζεται να το πούμε; Ας είναι: περιέχει πιθανά spoilers!

.

Διαβάστε ό,τι νεότερο ξέρουμε για τον 5ο κύκλο «Game of Thrones»: