Buzz

Η Lady Gaga ήταν η καλύτερη δασκάλα φωνητικής στο «Joker: Folie à Deux» σύμφωνα με τον Χοακίν Φίνιξ

στα 10

Μάλιστα η ίδια έφτυσε τον καφέ της όταν τον άκουσε να τραγουδά για πρώτη φορά, όπως δήλωσε ο Φίνιξ.

Η Lady Gaga ήταν η καλύτερη δασκάλα φωνητικής στο «Joker: Folie à Deux» σύμφωνα με τον Χοακίν Φίνιξ

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο η Lady Gaga η οποία θα μας κερδίσει με τις φωνητικές της ικανότητες στην ταινία «Joker: Folie à Deux» του Τοντ Φίλιπς. Μπορεί ο Χοακίν Φίνιξ να μην είναι τραγουδιστής, όπως η Lady Gaga, αλλά η ίδια του έδωσε μερικές συμβουλές για το πώς να τραγουδήσει, οι οποιες μάλιστα απέδωσαν καρπούς.

Μιλώντας στο περιοδικό Empire ο Φίνιξ είπε πως η Lady Gaga ήταν μια πολύ καλή δασκάλα φωνητικής. «Τη θυμάμαι να φτύνει τον καφέ την πρώτη φορά που τραγούδησα. Ετσι ένιωσα ωραία, ήταν συναρπαστικό και με έκανε να νιώθω σιγουριά. Η Gaga ήταν πάντα πολύ ενθαρρυντική λέγοντάς μου να προχωράω με αυτό που νιώθω».

Συνέχισε λέγοντας πως «για κάποιον που δεν είναι τραγουδιστής με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να είναι… άβολο να το κάνει αυτό, αλλά και πολύ συναρπαστικό».

Διαβάστε ακόμα: Καλωσορίστε τους Joker και Χάρλεϊ Κουίν στην σκηνή στο νέο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

joker folie a deux

Ο Φίνιξ περιέγραψε τη τραγουδιστική φωνή του χαρακτήρα του Αρθουρ ως σκόπιμα σκουριασμένη, «Ηταν σημαντικό να το προστατεύσουμε με κακή φρασεολογία και περιστασιακές νότες. Ο Αρθουρ μεγάλωσε ακούγοντας τη μητέρα του να παίζει αυτά τα τραγούδια στο ραδιόφωνο. Δεν είναι τραγουδιστής και δεν πρέπει να ακούγεται σαν επαγγελματίας τραγουδιστής. Θα έπρεπε να ακούγεται σαν κάποιος που κάνει ντους και ξεσπάει στο τραγούδι».

Σύμφωνα με την Gaga, το «Joker: Folie à Deux». ενσωματώνει τραγούδια για να προχωρήσει την ιστορία αντί τον διάλογο. «Πώς αντιλαμβάνεσαι τη μουσική και να είναι απλώς μια προέκταση του διαλόγου, σε αντίθεση με το να μπαίνεις στο τραγούδι χωρίς κανέναν νοητό λόγο; Δεν έμοιαζε με οτιδήποτε είχα κάνει ποτέ πριν».

Το «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα φέτος στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.