Buzz

Τζένιφερ Λόρενς: «Ο Ντάρεν Αρονόφσκι είναι ιδιοφυΐα»

στα 10

Σε συνέντευξή της στην επετειακή Vogue, η Τζένιφερ Λόρενς είναι και πρωταγωνίστρια του πολυαναμενόμενου «mother!» και ερωτευμένο κορίτσι με το σκηνοθέτη της.

Τζένιφερ Λόρενς: «Ο Ντάρεν Αρονόφσκι είναι ιδιοφυΐα»

Το τελευταίο trailer του «Mother!», του νέου θρίλερ του Ντάρεν Αρονόφσκι με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ και Εντ Χάρις μάς ανατρίχιασε. Ο νεοϋορκέζος σκηνοθέτης που δεν φοβήθηκε ποτέ να τεστάρια τα όρια των θεατών του, μοιάζει να έχει ανακατέψει τον Χίτσκοκσ και τον Πολάνσκι σε μια τρομακτική φιλμική αλληγορία φροϋδικών διαστάσεων.

Δείτε το για να το πιστέψετε: «Seeing is Believing»: Το τρέιλερ του «mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι θα σε κάνει να θέλεις τη μαμά σου

jennifer lawrence Vogue 607 1

Στα μάτια της πρωταγωνίστριάς του όμως, ο Αρονόφσκι δεν είναι καθόλου σκοτεινός. Το αντίθετο. «Ενιωσα την ενέργειά του. Είχαμε χημεία. Δεν ξέρω πώς το είδε εκείνος, αλλά για μένα δεν υπήρξε αμφιβολία...»

Ενα χρόνο μετά την πρώτη γνωριμία τους, η Τζένιφερ Λόρενς μιλά ανοικτά πια για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue που την επέλεξε ως μούσα των πολλαπλών του επετειακών εξώφυλλων: το γυναικείο περιοδικό κλείνει τα 125 χρόνια.

Και παρόλο που δηλώνει ότι τον ερωτεύτηκε όταν έκλεισαν οι κάμερες, σήμερα συμπληρώνει ότι νιώθει δέος μπροστά στο ταλέντο του.

jennifer lawrence Vogue 607

Ιδιοφυΐα: «Οταν είδα την ταινία θυμήθηκα ξανά πόσο ιδιοφυής είναι. Εδώ και μήνες ζω με τον άνθρωπο, συναναστρέφομαι τον άντρα. Τώρα είδα την ταινία και έπαθα δέος με τον σκηνοθέτη...»

Harvard guy: «Συνήθως δεν μου αρέσουν οι άντρες που έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ - είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία, δεν κρατιούνται ούτε λεπτό για να σου θυμίσουν ότι "έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ". Ο Ντάρεν δεν έχει καμία σχέση μ' αυτούς...»

jennifer lawrence Vogue 607 2

Υπέροχος πατέρας: Ο Αρονόφσκι έχει ένα 10χρονο γιο με την Ρέιτσελ Βάις (ήταν ζευγάρι από το 2001 έως το 2010, πριν εκείνη παντρευτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ). «Είναι καταπληκτικός με το γιο του. Είναι υπέροχος πατέρας...»

Ολα είναι καθαρά Κάποιες σχέσεις της Λόρενς ήταν με διάσημους συντρόφους: τον συμπρωταγωνιστή της Νίκολας Χουλτ, τον Κρις Μάρτιν των Coldplay. «Υπήρξα σε σχέσεις στο παρελθόν που με μπέρδευαν. Δεν είμαι ποτέ μπερδεμένη στο που στέκομαι μαζί του....»

jennifer lawrence Vogue 607 3

Τον απογοήτευσα Για να μπορεί να ηρεμεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Mother!», η Λόρενς είχε φτιάξει μια γωνιά στο καμαρίνι της με εικόνες της Οικογένειας Καρντάσιαν. «Με ηρεμεί η reality tv, είναι το ευτυχισμένο μου μέρος, έτσι κάνω αποσυμπίεση. Ο Ντάρεν δεν ήθελε ούτε να του εξηγήσω τι είναι όλα αυτά. Νομίζω ότι τον απογοήτευσα...»

jennifer lawrence Vogue 607 4

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Τζένιφερ Λόρενς και χαζέψτε τη φωτογράφηση για την επετειακό τεύχος στην επίσημη σελίδα της Vogue