Buzz

Στο καινούριο «Halloween», δεν είναι όλα καινούρια...

στα 10

Η Τζέιμι Λι Κέρτις θα είναι και πάλι - για πάντα - η Λόρι Στρόουντ, στο «Halloween» τού Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν.

Στο καινούριο «Halloween», δεν είναι όλα καινούρια...

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, το ξέρουμε πια, είναι ένας σκηνοθέτης με αυτοπεποίθηση. Γι' αυτό και μετά το βαρβάτο δράμα «Stronger» που περιμένουμε σύντομα (δείτε το τρέιλερ), δεν φοβάται ν' αλλάξει ύφος και να βουτήξει στο σίκουελ του «Halloween» του Τζον Κάρπεντερ. Γι' αυτό, επίσης, δεν φοβάται, προσεγγίζοντας την ταινία από τη δική του σκοπιά, να κρατήσει και κάποια εμβληματικά στοιχεία από την παλιά. Εμβληματικά, όπως είναι η Τζέιμι Λι Κέρτις.

Δείτε ακόμη: Χαρτομάντιλα τώρα! Ο Τζέικ Τζίλενχαλ σας προκαλεί να συγκρατήσετε τα δάκρυά σας στο τρέιλερ του «Stronger»

Το νέο «Halloween» θα φέρει τις σεναριακές υπογραφές του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και του Ντάνι ΜακΜπράιντ και θα συνεχίζει εκεί απ' όπου μάς άφησε το «Halloween II». Λέει ο ΜακΜπράιντ, «Η ταινία δεν είναι ριμέικ. Θα συνεχίζει την ιστορία του Μάικλ Μάιερς με πειστικό τρόπο. Και για τη δική μας μυθολογία, επικεντρωνόμαστε κυρίως στις δυο πρώτες ταινίες και στο πού θα μπορούσε να οδηγηθεί η ιστορία μετά από αυτές.»

Halloween John Carpenter 607

Η σύνοψη του νέου «Halloween» θέλει την Τζέιμι Λι Κέρτις, ως Λόρι Στρόουντ, έτοιμη για μια τελική αναμέτρηση με τον Μάικλ Μάιερς, τη μασκοφόρα φιγούρα που τη στοιχειώνει απ' όταν κόντεψε να τη σκοτώσει μια βραδιά του Χαλογουίν, πριν τέσσερις δεκαετίες. Η Τζέιμι Λι Κέρτις δεν είναι η μόνη από τους «παλιούς» που επιστρέφει: ο ίδιος ο Τζον Κάρπεντερ είναι παραγωγός της ταινίας, αλλά και συνθέτης του soundtrack! Η πρώτη φωτογραφία του νέου «Halloween» μόλις κυκλοφόρησε, ενώ η ταινία θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες το επόμενο Χαλογουίν, τον Οκτώβριο 2018.

halloween 607

Διαβάστε ακόμη: