Buzz

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ κάνει καντάδα στη γειτόνισσά του, εν μέσω καραντίνας

στα 10

«Εγώ έπλενα τα χέρια μου, εσύ έψηνες κοτόπουλο...» Κι όμως, ακόμα κι αυτή τη στιγμή, ο Τζέικ την κάνει να μοιάζει μαγική.

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ κάνει καντάδα στη γειτόνισσά του, εν μέσω καραντίνας

Η δράση "The 24 Hour Plays" ξεκίνησε τον Μάρτιο, στην αρχή της καραντίνας στην Αμερική - και τον κόσμο - και περιλαμβάνει μια σειρά από απολαυστικά βίντεο που γυρίζουν ηθοποιοί στο σπίτι τους (από τον Πάτρικ Γουίλσον και τη Σιένα Μίλερ, ως τη Ρίτα Γουίλσον και τον Χιου Ντάνσι), που εκτός από το να προσφέρουν ψυχαγωγία, καλούν και σε μια εθελοντική συγκέντρωση χρημάτων για τους Αμερικανούς καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν την ανεργία. Η σειρά των βίντεο λέγεται «Viral Monologues» και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε ακόμη: Happy Mother's Day. Οι σταρ διαβάζουν δημοσίως τι είδους sms παίρνουν από τις μητέρες τους

Τελευταία προσθήκη, ο μονόλογος του Τζέικ Τζίλενχαλ που, μάλιστα, είναι ένα τραγούδι, μια ρομαντική (και κωμική μαζί), μπαλάντα, μια καντάδα στη γειτόνισσα που βλέπει κι ερωτεύεται από το απέναντι παράθυρο, από τις μικρές καθημερινές ρουτίνες, στη διάρκεια της καραντίνας. Το τραγούδι έγραψαν ειδικά για τον Τζίλενχαλ η βραβευμένη με Τόνι συνθέτης Τζινίν Τεζόρι και ο συγγραφέας του «Rabbit Hole», Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ. Ο τίτλος του είναι «Across the Way», δυστυχώς, όσο επίμονα κι αν κοιτάξαμε τα γειτονικά παράθυρα, δεν βρήκαμε κανέναν να μας το τραγουδήσει ακόμα... Οπότε, ικανοποιούμαστε με το χιούμορ και το ρομαντισμό του Τζέικ Τζίλενχαλ: