Buzz

It's Complicated: Η Μίλα Κούνις και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έχουν κάτι να σας πουν

στα 10

Οι πρωταγωνιστές του «Friends with Benefits», ανακάλυψαν πως το Facebook κάθε άλλο παρά καλύπτει την μπερδεμένη πραγματικότητα των σύγχρονων σχέσεων και ξεκινούν με αυτό το κλιπ, τον δικό τους αγώνα για να αλλάξουν το status quo του facebook relationship status.

It's Complicated: Η Μίλα Κούνις και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έχουν κάτι να σας πουν
Που είναι το χέρι σου;

Τι συμβαίνει όταν στη σχέση δυο κολλητών φίλων παρεισφρέει το σεξ; Η κωμωδία του Γουίλ Γκλουκ προσπαθεί να το ανακαλύψει, βάζοντας στη θέση των δύο κολλητών, δυο από τους πιο σέξι ανθρώπους που δουλεύουν στο Χόλιγουντ σήμερα, την Μίλα Κούνις και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Οι δυο τους ,προκειμένου να προωθήσουν το «Friends with Benefits», γύρισαν το παρακάτω απολαυστικό κλιπ, προκειμένου να στηλιτεύσουν την πρακτική του facebook να μην επιτρέπει στα μέλη του να επιλέγουν ως relationship status εκτος από τις ήδη υπάρχουσες επιλογές κι αυτή του «friends with benefits».

Θέλοντας να αλλάξουν το κατεστημένο σας καλούν να «δωρίσετε το status σας» στον σκοπό τους. Απ ότι φαίνεται στο τέλος του βίντεο, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να σας πείσουν.