Buzz

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ απαντά στις φήμες για διαφορετικά φινάλε στο «Indiana Jones and the Dial of Destiny»

στα 10

Ο Μάνγκολντ διέψευσε όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για reshoots, γυρίσματα διαφορετικών φινάλε και καινούργιων σκηνών.

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ απαντά στις φήμες για διαφορετικά φινάλε στο «Indiana Jones and the Dial of Destiny»

Από τότε που ανακοινώθηκε το πέμπτο Ιντιάνα Τζόουνς, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα με το πρώτο του τρέιλερ πως θα έχει τον τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny», πολλά και διάφορα άρχισαν να ακούγονται γύρω από την παραγωγή της ταινίας.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία εμφάνιση του Χάρισον Φορντ στον ρόλο του αγαπημένου μας αρχαιολόγου, αλλά διάφορες φήμες άρχισαν να ακούγονται στο ίντερνετ πως ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Μάνγκολντ, έκανε αρκετά reshoots και γύρισε πολλαπλά φινάλε για να τα τεστάρει με το κοινό. Αυτές οι φήμες άρχισαν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος και από μια πρόσφατη εμφάνιση του Τζον Γουίλιαμς ο οποίος, φαινομενικά, δήλωσε πως γυρίστηκε ένα καινούργιο φινάλε για την ταινία (αν και κανείς δεν επιβεβαιώσει πως είπε κάτι τέτοιο).

Διαβάστε ακόμα: Η εναρκτήρια σκηνή του «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα έχει έναν ξανανιωμένο Χάρισον Φορντ

indiana jones 5

Ετσι, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Μάνγκολντ αναγκάστηκε να ανεβάσει στο twitter μια δήλωση για να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα, αναφέροντας πως «ποτέ δεν γυρίσαμε ή σκοπεύουμε να γυρίσουμε νέες σκηνές ή διαφορετικά φινάλε. Η ταινία μας έχει ολοκληρωθεί στο 99% και περιμένουμε το rating από το MPAA και να ολοκληρωθούν τα ειδικά εφέ.»

Αν για οποιονδήποτε λοιπόν λόγο υπήρχαν αμφιβολίες για το αντίθετο, ο Μάνγκολντ το έκανε σαφές τίποτα από όσα ακούγονται δεν ισχύουν, οπότε φυσικά και τον πιστεύουμε. Θα χρειαστεί να κάνουμε απλά λίγη υπομονή ακόμα για να δούμε αν τελικά η ταινία αξίζει η όχι με το «Indiana Jone and the Dial of Destiny» να κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου 2023.