Buzz

Νέo trailer για το «In the Heart of the Sea»: o Ρον Χάουρντ σκηνοθετεί το θρύλο του «Moby Dick»

στα 10

Ενα ακόμα trailer του «In the Heart of the Sea» υπόσχεται μία ταινία που θα μας παρασύρει με ένα εντυπωσιακό ωστικό κύμα εικόνας και θεάματος. Απολαύστε το!

Νέo trailer για το «In the Heart of the Sea»: o Ρον Χάουρντ σκηνοθετεί το θρύλο του «Moby Dick»

Τα αληθινά γεγονότα που ενέπνευσαν το «Μόμπι Ντικ» του Χέρμαν Μέλβιλ, μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη σε μια ταινία που υπογράφει ο Ρον Χάουαρντ και υπόσχεται να μας κόψει την ανάσα. Κι από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: το ωστικό κύμα της εικόνας θα παρασύρει κάθε κινηματογραφική γαλαρία κι εξώστη. Αν, συναισθηματικά, θα επιτύχει τον υπαρξιακό προβληματισμό του λογοτεχνικού αριστουργήματος, αυτό πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε.

Διαβάστε επίσης: «In the Heart of the Sea»: Ο Ρον Χάουρντ σκηνοθετεί «μια ιστορία για μια ομάδα ανθρώπων εναντίον ενός δαίμονα»

in the heart of the sea poster 607

Ακόμη κι αν το έχετε διαβάσει όμως, πιθανώς να μην γνωρίζατε ότι η ιστορία του «Μόμπι Ντικ» είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, στην συγκλονιστική και τραγική τύχη που περίμενε το πλήρωμα ενός φαλαινοθηρικού, που το 1918 βρέθηκε αντιμέτωπο με μια γιγαντιαία αρσενική φάλαινα, η οποία οδήγησε το σκάφος να βυθιστεί κι άφησε το πλήρωμα χαμένο για 90 μέρες, χιλιάδες μίλια μακριά...

Ο Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστεί στην βασισμένη στο βιβλίο του Ναθάνιελ Φίλμπρικ «In the Heart of the Sea: The Tragedy of the Whaleship Essex», στον ρόλο του καπετάνιου ενώ τον πλαισιώνουν oι Μπέντζαμιν Γουόκερ, Τομ Χόλαντ, Σίλιαν Μέρφι, Μπεν Γουίσο, Μπρένταν Γκλίσον.

Απολαύστε το νέο trailer:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: