Buzz

«I will do what needs to be done»: Ο Τομ Χάρντι στο τιμόνι, στο πρώτο τρέιλερ του «Locke»

στα 10

Διαδραματίζεται ολόκληρη σε ένα αυτοκίνητο, εμφανίζεται μόνο ο Τομ Χάρντι κι όλοι μιλούν για μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

«I will do what needs to be done»: Ο Τομ Χάρντι στο τιμόνι, στο πρώτο τρέιλερ του «Locke»

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ταινία στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν ηθοποιό, μόνο του σε έναν κλειστό χώρο. Πρόσφατα το «Buried» έθαψε τον Ράιαν Ρέινολντς σε ένα φέρετρο και κατάφερε να χτίσει με την βοήθεια ενός κινητού ένα από τα πιο αγωνιώδη θρίλερ των τελευταίων χρόνων.

Το «Locke» είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Στίβεν Νάιτ που στο παρελθόν έχει υπογράψει τα σενάρια για ταινίες όπως το «Dirty Pretty Things» του Στίβεν Φρίαρς ή το «Eastern Promises» του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ και πιο πρόσφατα αυτό για το τηλεοπτικό «Peaky Blinders».

Ο Τομ Χάρτνι πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Αϊβαν Λοκ, ενός άντρα που μοιάζει να έχει μια τέλεια ζωή και την ιδανική οικογένεια. Μόνο που το βράδυ πριν από το ξημέρωμα μιας μεγάλης μέρας για την καριέρα του, ενώ οδηγεί προς το σπίτι του, δέχεται ένα τηλεφώνημα που είναι ικανό να δυναμιτίσει ολόκληρη την ύπαρξή του.

Στην διάρκεια της μιάμισης ώρας που διαρκεί η ταινία, σε αληθινό χρόνο και μέσα από μια σειρά από τηλεφωνήματα, θα κοιτάξουμε πιο βαθιά, πίσω από την επιφάνεια του χαρακτήρα και θα παρακολουθήσουμε τον Λοκ σε κάτι που οι κριτικές μετά την πρώτη προβολή του στο περασμένο φεστιβάλ της Βενετίας, περιγράφουν αγωνιώδες και συναρπαστικό.

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.