Buzz

«I want you to have it»: Μια ακόμη γεύση από το «The Place Beyond the Pines»

στα 10

Το καινούριο κλιπ από την ταινία του Ντέρεκ Σιανφρανς, μπορεί να μην περιλαμβάνει τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αλλά παραμένει γεμάτο ένταση. Και Μπράντλεϊ Κούπερ κι Ευα Μέντες.

«I want you to have it»: Μια ακόμη γεύση από το «The Place Beyond the Pines»

Υπάρχει κάτι που έχει συμβεί, σε παρελθόντα χρόνο ανάμεσα στον χαρακτήρα της Ευα Μέντες και του Μπράντλεϊ Κούπερ. Δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθείς από το απόσπασμα του «The Place Beyond the Pines» που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Κάτι που κάνει τους δυο τους να είναι γεμάτοι πόνο κι ενοχές και τους μεταμορφώνει αμέσως σε απόλυτα ενδιαφέροντες χαρακτήρες μιας ταινίας που υπόσχεται κάτι παραπάνω, πιο βαθύ, πιο θλιμμένο από ένα απλό δράμα χαρακτήρων.

Ο Ντέρεκ Σιανφράνς άλλωστε το έχει ξανακάνει. Στο «Blue Valentine» πήρε μια ερωτική ιστορία και την μεταμόρφωσε σε ένα σπαρακτικό φιλμ για την σκληρή καρδιά της αγάπης κι εδώ προφανώς κάνει το ίδιο με ένα «αστυνομικό δράμα».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ένας επαγγελματίας μοτοσικλετιστής επιδείξεων, αναγκάζεται να γίνει ληστής τραπεζών για να εξασφαλίσει μια καθώς πρέπει ζωή για τον νεογέννητο γιο του. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο αστυνομικός που προσπαθεί να τον συλλάβει, αλλά και να μείνει καθαρός σε ένα βρώμικο αστυνομικό σύστημα. Κι ανάμεσά τους η Εύα Μέντες, αλλά και τα παιδιά τους, μια καινούρια γενιά που μοιάζει καταδικασμένη να σημαδευτεί από τις πράξεις των γονιών τους.

Δείτε το κλιπ πιο κάτω, ακούστε ένα απόσπασμα από τη μουσική του Μάικ Πάτον, θυμηθείτε το τρέιλερ, διαβάστε τι μας είπαν σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές στο φεστιβάλ του Τορόντο και δείτε μια σειρά φωτογραφίες από το φιλμ.


2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2