Buzz

«I Am the Night». H Πάτι Τζενκινς κι ο Κρις Πάιν επιστρέφουν στο μυστήριο της «Μαύρης Ντάλιας»

στα 10

Στην πρώτη της δουλειά μετά το «Wonder Woman», η σκηνοθέτης ακολουθεί τα ίχνη μιας μυθικής αστυνομικής ιστορίας σε μια μίνι σειρά.

«I Am the Night». H Πάτι Τζενκινς κι ο Κρις Πάιν επιστρέφουν στο μυστήριο της «Μαύρης Ντάλιας»

Γυρισμένο για το ΤΝΤ, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το «I Am the Night» ακολουθεί την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που όταν ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένη στην δεκαετία του 50, θα εγκαταλείψει τα πάντα προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητά της.

Στην πορεία θα συναντήσει έναν ρεπόρτερ που θα ενδιαφερθεί για εκείνη και θα μάθει ότι η ιστορία της είναι συνδεμένη με έναν από τους πιο διάσημους φόνους στην ιστορία της Αμερικής, την φρικτή δολοφονία της Ελίζαμπεθ Σορτ στο Χόλιγουντ το 1947 μια υπόθεση που πήρε το όνομα «Μαύρη Ντάλια» και στοίχειωσε την φαντασία του κοινού γεννώντας στην πορεία ένα από τα πιο διάσημα βιβλία του Τζέιμς Ελρόι –το οποίο στη συνέχεια μετέφερε στο σινεμά ο Μπράιν Ντε Πάλμα.

Δείτε ακόμη: «Dirty John»: Το podcast της χρονιάς έρχεται στην τηλεόραση

I am the Night 607

Η σειρά της Τζένκινς δεν έχει στο κέντρο της την Ελίζαμπεθ Σορτ αλλά την Φάνα Χοντέλ, η οποία θα βρεθεί με απροσδόκητο τρόπο συνδεδεμένη με την ιστορία εκείνου του εγκλήματος. Η Ιντια Αϊζλεϊ υποδύεται την νεαρή γυναίκα κι ο Κρις Πάιν τον δημοσιογράφο που θα την βοηθήσει να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα στην σειρά που θα προβληθεί στοTNT τον Ιανουάριο του 2019.

I am the Night 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε επίσης: