Buzz

«I Am Mother»: Δεν υπάρχει αγάπη σαν την αγάπη μιας μητέρας-ρομπότ

στα 10

H Χιλαρι Σουόνκ έρχεται αντιμέτωπη με μια μηχανική μητέρα που θέλει «να προστατεύσει την κόρη της», στο ντεμπούτο του Γκραντ Σπιούτορ που έκανε την πρεμιέρα του στο φετινό φεστιβάλ του Σάντανς

«I Am Mother»: Δεν υπάρχει αγάπη σαν την αγάπη μιας μητέρας-ρομπότ

Βρισκόμαστε σε ένα μακρινό μέλλον, σε ένα υπόγειο καταφύγιο τελευταίας τεχνολογίας, όπου ένα ρομπότ-μητέρα έχει αναλάβει να δημιουργήσει το ανθρώπινο είδος από την αρχή καθώς η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί μετά από μια καταστροφή.

Εκεί μεγαλώνει το πρώτο από τα τέκνα της, ένα νεαρό κορίτσι προσφέροντάς του τρυφερότητα κι ασφάλεια, ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας καινούργιας γενιάς σε μια καινούρια υγιή Γη.

Δείτε ακόμη: Ετοιμαστείτε για το τέλος του. Ο Πενιγουάιζ επιστρέφει στο πρώτο τρέιλερ του «It: Chapter 2»

I am mother 607

Μέχρι την στιγμή που μια απρόσκλητη επισκέπτης θα διαταράξει την ισορροπία τους, φέρνοντας μερικά νέα που αμφισβητούν την ιστορία που η μητέρα αφηγείται στην έφηβη πλέον κόρη της όλα αυτά τα χρόνια. Και τα οποία θα ξυπνήσουν την οργή της και θα την οδηγήσουν σε πράξεις που δεν συνάδουν καθόλου με τους Τρεις Νόμους της Ρομποτικής.

I am mother 607

Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Σάντανς τον περασμένο Ιανουάριο όπου απέσπασε θετικές κριτικές κι αγοράστηκε από το Netflix όπου και θα κάνει την πρώτη του προβολή στις 7 ιουνίου. Δείτε πιο κάτω το πρώτο τρέιλερ:


Δείτε ακόμη: