Buzz

Hunger Games: «Ποιος παρήγγειλε το γουρούνι;» (δείτε το clip)

στα 10

«The Hunger Games»: Ενα βέλος της 16χρονης Κάτνις Εβερντιν αιφνιδιάζει τους προνομιούχους παρατηρητές της Πρωτεύουσας. Δείτε το πρώτο clip που διέρρευσε από το πολυαναμενόμενο blockbuster!

Hunger Games: «Ποιος παρήγγειλε το γουρούνι;» (δείτε το clip)

Ποιος τολμά σε «Αγώνες Πείνας» να παραγγέλνει γουρούνι; Και ποιοι το κάνουν όταν 16χρονα παιδιά στην αρένα προετοιμάζονται για την αγριότητα των παιχνιδιών;

Η 16χρονη Κάτνις έχει πάρει οδηγίες να περνάει απαρατήρητη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, να μην δείξει τα όπλα της, ούτε να γίνει στόχος. Ολοι όμως όσοι έχουμε διαβάσει το βιβλίο θυμόμαστε πώς δεν μπορεί να συμμορφωθεί με αυτές τις συμβουλές όταν κρατάει στα χέρια της βέλη και τόξο. Και ιδιαίτερα όταν κάτι της τραβήξει την προσοχή.

Νιώθουμε junkies για υλικό όταν πρόκειται για τους «Αγώνες Πείνας». Η κινηματογραφική μεταφορά του «The Hunger Games», του best-seller της Σούζαν Κόλινς είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο πολυανεμενόμενες ταινίες του 2012. Επιπλέον, από το φθινόπωρο που μας δίνονται με το σταγονόμετρο εικόνες για το πώς θα μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα, η ανυπομονησία μας έχει χτυπήσει κόκκινο.

Αν είστε από αυτούς που καταβρόχθησαν τα βιβλία σε μία νύχτα, δείτε την πρώτη σκηνή που διέρρευσε στο διαδίκτυο (θυμηθείτε πώς η Κάτνις κατέληξε να εντυπωσιάζει και να βρίσκει σπόνσορες) και διαβάστε τα πάντα για τα Hunger Games εδώ.