Buzz

Ηρθε η ώρα της Λάρισας!

στα 10

Είναι επίσημο: Το «I Love Karditsa» ήταν μόνο η αρχή. Το «Λάρισα Εμπιστευτικό» του οποίου τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, αποδεικνύει ότι καμιά περιοχή της Ελλάδας που έχει τη δική της ντοπιολαλιά δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Ηρθε η ώρα της Λάρισας!

Το «I Love Karditsa», του Στράτου Μαρκίδη υπήρξε ανέλπιστη και κυρίως ανεξήγητη εισπρακτική επιτυχία πέρσι, κόβοντας πάνω από 300 χιλιάδες εισιτήρια.

Τώρα οι δημιουργοί εκείνης της ταινίας, στοχεύουν λίγο πιο πάνω και δεξιά (όπως κοιτάμε το χάρτη) κι ετοιμάζουν το επόμενο χτύπημα, με το «Λάρισα Εμπιστευτικό» που μόλις ξεκίνησε γυρίσματα.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε δυο γειτονικά χωριά, την Πεζούλα και τη Βρυσούλα στα οποία η ζωή κυλά μέχρι τώρα αρμονικά. Βέβαια υπάρχει ένας τοίχος ανάμεσα στα δύο χωριά, χτισμένος από άκρη σε άκρη κι έτσι κανείς δεν μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Oταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω!

Eνας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός λαδώνεται, οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ξανά ο Στράτος Μαρκίδης, το σενάριο η Πολυξένη Φραγκούλη ενώ στο καστ συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Τάσος Κωστής, Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Βουτσάς