Φεστιβάλ / Βραβεία

7ο Διεθνές Horrorant Film Festival στο Ελιζέ από 5 μέχρι και 15 Μαΐου

στα 10

Το Horrorant Film Festival επιστρέφει για έντεκα ημέρες τρόμου.

Flix Team
7ο Διεθνές Horrorant Film Festival στο Ελιζέ από 5 μέχρι και 15 Μαΐου
Meandre του Ματιέ Τιουρί

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του διοργάνωση, το Horrorant Film Festival επιστρέφει από τις 5 μέχρι τις 15 Μαΐου στο θερινό Ελιιζέ στα Ιλίσια, ενώ ση συνέχεια θα ταξιδέψει, για αρχή, στη Θεσσαλονίκη στον κινηματογράφο Βακούρα τις ίδιες μέρες με τη διεξαγωγή του στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Ρόδο στο Παλλάς από τις 12 μέχρι και τις 18 Μαΐου.

Φέτος το φεστιβάλ φιλοξενεί 62 μεγάλου και μικρού μήκους συνολικά ταινίες σε ελληνική πρεμιέρα. Τα 37 μικρού μήκους φιλμ που θα προβληθούν είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες, τα Ελληνικά με 5 συμμετοχές, τα Διεθνή με 25, τα οποία θα προβάλλονται παραδοσιακά πριν τις μεγάλου μήκους ταινίες, και τα Animated που φέτος θα έχουν την ολόδική τους προβολή για να μπορέσουν να τα απολαύσουν συγκεντρωμένα οι αποδεδειγμένα φανατικοί οπαδοί του είδους.

post mortem Post Mortem

Aναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το 7ο Διεθνές Horrorant Film Festival στην επίσημη σελίδα του στο ιντερνετ και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

To Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 5 Μαΐου με το «Post Mortem» του Πίτερ Μπέργκεντι και θα κλείσει αυλαία με το «Méandre» του Ματιέ Τιουρί.

7ο Διεθνές Horrorant Film Festival | Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 7€, ενώ με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού, για τους άνεργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ και άνω των 65, το κόστος θα πέφτει στα 5€. Οπως πάντα, θα υπάρχει ημερήσια κάρτα, κόστους 10€ για τρεις προβολές της ημέρας και full pass με 40€! Προαγορά εισιτηρίων και full passes εδώ, ενώ οι ημερήσιες κάρτες θα είναι διαθέσιμες μόνο από το ταμείο του κινηματογράφου.

horrorant