Industry

«Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Ντέιβ Εγκερς

στα 10

Το Flix, η Spentzos Film κι οι Εκδόσεις Κέδρος σάς κάνουν δώρο το βιβλίο όπου βασίστηκε η νέα ταινία του Τομ Τίκβερ, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

Flix Team
«Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά»: Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Ντέιβ Εγκερς

Η αφορμή για να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους ο Τομ Τίκβερ με τον πρωταγωνιστή του στο «Cloud Atlas», Τομ Χανκς, είναι το μυθιστόρημα του Ντέιβ Εγκερς (συγγραφέα της παγκόσμιας επιτυχίας «Ο Κύκλος»), «Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά», μια ιστορία που, παρά το φουτουριστικό τίτλο της, πατάει γερά τα πόδια της στο παρόν. Ή, στην πραγματικότητα, όχι και τόσο γερά, αν σκεφτείς ότι διαδραματίζεται στα αμμώδη εδάφη της Σαουδικής Αραβίας, εκεί όπου φτάνει ο Αλαν Κλέι του Τομ Χανκς (όχι μόνο πρωταγωνιστής, αλλά και παραγωγός της ταινίας), ένας εκπρόσωπος μιας εταιρίας τεχνολογίας, προσπαθώντας να πουλήσει στον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας ένα πρόγραμμα που δημιουργεί ένα απόλυτα πιστευτό ολόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη: Τομ Χάνκς + Τομ Τίκβερ: Ξέφρενο τρέιλερ για το «A Hologram for the King»

hologram 607

Ο Αλαν Κλέι έχει πέσει θύμα της οικονομικής κρίσης του 2010 στην Αμερική κι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του να καταφέρει κάτι αξιοζήλευτο, να αποδείξει στους πολύ νεότερους συναδέλφους του ότι το έχει ακόμη, να ξεφύγει από τα χρέη του, να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της κόρης του κι επιτέλους να αυτοεπιβεβαιωθεί. Μόνο που με τον ίδιο και τους τεχνικούς της εταιρίας του να προετοιμάζουν την παρουσίασή τους απομονωμένοι σε μια τέντα έξω από τα κτίρια μιας καινούριας μητρόπολης που δεν μοιάζει να χτίζεται με τους ρυθμούς που θα έπρεπε, περιμένοντας έναν βασιλιά που είναι συνεχώς απών και τον κλιματισμό να μην δουλεύει σωστά, η πολυπόθητη στιγμή της επιτυχίας μοιάζει να απομακρύνεται καθημερινά.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά» του Τομ Τίκβερ

hologram 607

Η μεταφορά του βιβλίου του Ντέιβ Εγκερς, «Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά», μιας ευφυούς και επίκαιρης σάτιρας, που υπήρξε φιναλίστ για το αμερικανικό National Book Award το 2012 κι ένα από τα εντυπωσιακότερα best sellers των τελευταίων χρόνων, έγινε από τον ίδιο τον Τομ Τίκβερ και η ταινία γυρίστηκε στο Μαρόκο και τη Γερμανία, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς και το καστ να συμπληρώνουν οι Αλεξάντερ Μπλακ, Σαρίτα Τσάουνταρι και Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν.

hologram for the king book 607

Το Flix, η Spentzos Film και οι εκδόσεις Κέδρος, σάς κάνουν δώρο αντίτυπα του βιβλίου «Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά» του Ντέιβ Εγκερς, για να βυθιστείτε στην ιστορία του Αλαν τόσο στις σελίδες του, όσο και στην οθόνη. Για να κερδίσετε ένα αντίτυπο, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας για να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 10 Ιουλίου.

Η ταινία «Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίου του Ντέιβ Εγκερς που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος, προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, από τη Spentzos Film. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.