Buzz

Hollywood Unseen: οι σταρς όπως δεν τους είδαμε ποτέ!

στα 10

Με τον προφανή τίτλο «Hollywood Unseen» και πρόλογο από την Τζόαν Κόλινς (!), το βιβλίο που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες για την αθέατη πλευρά του Χόλιγουντ επιβεβαιώνει πως το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κατηγορήσεις το παλιό Χόλιγουντ είναι ότι δεν είχε χιούμορ και στιλ!

Hollywood Unseen: οι σταρς όπως δεν τους είδαμε ποτέ!

Φαινομενικά σκηνές από καθημερινές στιγμές των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ, οι φωτογραφίες που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκεντρωμένες σε ένα βιβλίο και μια έκθεση που ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου στο Λονδίνο στο Getty Images Gallery, το «Hollywood Unseen» είναι στην πραγματικότητα ο θριάμβος του marketing.

Απόλυτα στημένες φωτογραφίες που παρουσιάζουν όμως τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ να κάνει ποδήλατο και τον Τζέιμς Στίουαρτ να παίζει πινγκ πονγκ με τον Χένρι Φόντα, σε μια υπέροχη σειρά από πόζες που χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν μια άλλη εικόνα των «μυθικών» σταρς της εποχής από τα ίδια τα μεγάλα στούντιο.

Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες εμφανίστηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν, κάποιες άλλες εμφανίζονται εδώ για πρώτη φορά, αλλά στο σύνολο τους βρίσκονται όλες στο μεγάλο αρχείο της «Kobal Collection» και φιλοδοξούν να δώσουν νέα ζωή στο «παλιό Χόλιγουντ», αλλά και να επιβεβαιώσουν πως το «ψέμα» μιας ολόκληρης βιομηχανίας δεν άρχιζε και τέλειωνε μόνο στις ταινίες.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες και αναζητήστε το «Hollywood Unseen» που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες με εισαγωγή της ειδικού στις camp αποχρώσεις Τζόαν Κόλινς!

2 Τζιν Χάρλοου

22 Χένρι Φόντα, Τζέιμς Στίουαρτ

2222 Αβα Γκάρντνερ

222222 Μπαρτ Λάνκαστερ

22 Μέριλιν Μονρό

22 Κάρι Γκραντ, Ράντολφ Σκοτ

222 Τζόαν Κόλινς

gsf Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ