Buzz

Tο Χόλιγουντ στηρίζει το March for Our Lives

στα 10

H μεγάλη κινητοποίηση που στέκεται απέναντι στους πυροβολισμούς και τη βία στα σχολεία και τα πανεπιστήμια αλλά και στην χωρίς όρια οπλοκατοχή, βρίσκει τη στήριξη διάσημων της βιομηχανίας του θεάματος σε όλη την Αμερική.

Flix Team
Tο Χόλιγουντ στηρίζει το March for Our Lives

Ολη η Αμερική ζει στους ρυθμούς του March for Our Lives, της κινητοποίησης που γίνεται σε όλη τη χώρα - με κέντρο την Γουάσινγκτον, ως αντίδραση στους πυροβολισμούς, τους θανάτους, τη βία στα σχολεία και τα πανεπιστήμια και ως μια μεγάλη κραυγή εναντίον της οπλοκατοχής που στηρίζει έμπρακτα μεγάλο μέρος της Αμερικής και κυρίως ο ίδιος ο Πρόεδρος της, Ντόναλντ Τραμπ.

Η νέα γενιά των Αμερικάνων που θέλουν να ακουστούν όταν φωνάζουν «ως εδώ», βρίσκει τη στήριξη διάσημων του σινεμά, της μουσικής και του θεάματος.

March for our LIves

Από τον Νικ Οφερμαν μέχρι τον Τζορτζ Τακέι και τον Ντουέιν Τζόνσον και από την Εϊμι Πόλερ και τον Λίεβ Σράιμπερ μέχρι την Ντέμι Λοβάτο και τον Πάτον Οσβαλντ, δείτε παρακάτω τα μηνύματα υποστήριξης τους στη νέα γενιά των Αμερικάνων.

“We stand with you, young people. I applaud your bravery and your incredible poise, and the fire that you have started will not go out. It will only get stronger, and we will help fan the flames.” - Amy Poehler #marchforourlives #neveragain #enough @marchforourlives

A post shared by Amy Poehler's Smart Girls (@amypoehlersmartgirls) on

Heading to the March... #marchforourlives #lievschreiber

A post shared by Liev Schreiber (@lievschreiber) on

#word #marchforourlives @marchforourlives 📷@hartzmanjohn

A post shared by Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) on

Enough. #ParksForParkland #MarchForOurLives @everytown

A post shared by Billy Eichner (@billyeichner) on

Δείτε και διαβάστε ακόμη: