Buzz

Highway to the danger zone. Οι χαρακτήρες του «Archer» πρωταγωνιστούν στο «Top Gun»

στα 10

Μια από τις πιο ιδιαίτερες σειρές της σύγχρονης τηλεόρασης αποτίει φόρο τιμής σε μια «american classic» ταινία

Highway to the danger zone. Οι χαρακτήρες του «Archer» πρωταγωνιστούν στο «Top Gun»

Το «Archer» που προβάλλεται εδώ και τρία χρόνια στο FX είναι αναμφίβολα η πιο παράξενη κατασκοπική σειρά που είδατε ποτέ. Κι όχι μόνο γιατί είναι γυρισμένη σε κινούμενα σχέδια αλλά κυρίως γιατί είναι αλλόκοτα αναχρονιστική και απροσδόκητα αστεία.

Πνευματικό παιδί του Ανταμ Ριντ, ο οποιος περιγράφει την σειρά σαν το σημείο συνάντησης του 007 με το «Arrested Developement», το «Archer», έχει ως βασικό ήρωα τον Στέρλινγκ Αρτσερ, έναν μυστικό πράκτορα στην υπηρεσία της οργάνωσης ISIS (International Secret Intelligence Service) και της μητέρας του Μάλορι Αρτσερ, η οποίο είναι επικεφαλής.

Αν το «Mad Men» ήταν μια σειρά με κατασκόπους γυρισμένη σε animation με μια γερή δοση χιούμορ, τότε πιθανότατα θα ήταν το «Archer», το οποίο ετοιμάζεται για την τέταρτη σεζόν του που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2014.

Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε (και να ξαναδείτε) ένα teaser για την σειρά που δεν είναι τίποτα λιγότερο από ιδιοφυές, αφού φέρει τους ήρωες του «Archer» στον κόσμο του «Top Gun» κι ακόμη πιο συγκεκριμένα στον κόσμο του βίντεο κλιπ του Κένι Λόγκινς για το «Danger Zone», ένα από τα τραγούδια του soundtrack που λέει «Top Gun», όσο τίποτα άλλο.