Buzz

Here comes «Η Λάμψη: Το Σίκουελ»;

στα 10

Συζητιέται καιρό και τώρα επιβεβαιώθηκε. Ο Στίβεν Κινγκ γράφει για το «μετά» της «Λάμψης». Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει κι ότι θα γίνει ταινία. Αλλά ποιος θ’αντισταθεί;

Here comes «Η Λάμψη: Το Σίκουελ»;

Ο Στίβεν Κινγκ βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο George Mason για να παρουσιάσει το τελευταίο του βιβλίο κι εκεί επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό: πράγματι, έχει στα σκαριά το σίκουελ της «Λάμψης», του μυθιστορήματος που είχε γράψει το 1977 και το οποίο ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ και ο Τζακ Νίκολσον δε θα μας αφήσουν ποτέ να ξεχάσουμε!

Στο πρωτότυπο μυθιστόρημα τρόμου, ο μικρός Ντάνι και ο φανταστικός του φίλος Τόνι είχαν περάσει ένα φρικιαστικό χειμώνα σ’ ένα ξενοδοχείο μαζί με τον πατέρα του Ντάνι, τον Τζακ, ο οποίος σταδιακά παραδινόταν στην παράνοια.

Ο Ντάνι επιβιώνει στο τέλος της ιστορίας και στο σίκουελ του Στίβεν Κινγκ, με τίτλο «Dr Sleep», έχει ενηλικιωθεί. Μόνο που ο κόσμος στον οποίο τώρα κατοικεί, περιλαμβάνει και μια συμμορία βαμπίρ, που λέγονται «The Tribe». Πώς θα ενσωματωθεί η καινούρια ιστορία στο σύμπαν της «Λάμψης» και, επίσης, πόσο γρήγορα και ποιος θα πάρει τα κινηματογραφικά δικαιώματα;

Πάντως ο παραγωγικότατος Στίβεν Κινγκ μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το νέο του μυθιστόρημα, «Mile 81», ενώ το επόμενο, με τίτλο «11/22/63», θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και ήδη διασκευάζεται σε ταινία από τον Τζόναθαν Ντέμι: διαβάστε περισσότερα για το «11/22/63» εδώ.