Buzz

O Χένρι Κάβιλ και ο Αρμι Χάμερ κάνουν ακόμη και τον τηλεφωνικό κατάλογο να ακούγεται σέξι!

στα 10

Τα αγόρια του «The Man from U.N.C.L.E.» του Γκάι Ρίτσι είναι τόσο καυτά που κάνουν ακόμη και τον τηλεφωνικό κατάλογο να ακούγεται σέξι.

O Χένρι Κάβιλ και ο Αρμι Χάμερ κάνουν ακόμη και τον τηλεφωνικό κατάλογο να ακούγεται σέξι!

Εκτός από τις στιλιστικές του αρετές, που οφείλονται κατά βάση στον Γκάι Ρίτσι, το «The Man from U.N.C.L.E.» διαθέτει ακαταμάχητο πρωταγωνιστικό δίδυμο στα πρόσωπα των Χένρι Κάβιλ και Αρμι Χάμερ.

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας στην Αμερική (στην Ελλάδα αναμονή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου), οι δύο «ανταγωνιστές» στην ταινία και φίλοι στη ζωή αποφάσισαν να αποδείξουν πόσο σέξι είναι διαβάζοντας τον τηλεφωνικό κατάλογο σε ένα βίντεο που έχει κάψει καρδιές.

The Man from U.N.C.L.E. 607

Διαβάστε ακόμη: Τα 5 πράγματα που μάς ενθουσίασαν, βλέποντας σκηνές από το «The Man from U.N.C.L.E.»

Στην ιστορία του «The Man of U.N.C.L.E.» που βασίζεται φυσικά στην ομώνυμη υπερεπιτυχημένη αμερικανική σειρά των 60s, γραμμένη από τον Ρίτσι και τον Λάιονελ Γουίγκραμ που συνεργάζονται για τρίτη φορά μετά τα δύο «Sherlock Holmes», ο Ναπόλεον Σόλο (Χένρι Κάβιλ) κι ο Ιλια Κουριάκιν (Αρμι Χάμερ), στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, ο πρώτος πράκτορας της CIA, ο δεύτερος της KGB, αναγκάζονται από τις υπηρεσίες τους να συνεργαστούν, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, η Γκάμπι Τέλερ, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Η δική τους, αναπόφευκτη, κοκορομαχία, θα τους προκαλέσει ν' αποδείξουν ο ένας στον άλλον ποιος είναι ο πιο παλικάρι πράκτορας.

Για την ώρα δείτε τους να διαβάζουν τον τηλεφωνικό κατάλογο...