Buzz

Ερχεται reboot του «Hellraiser» με ένα αρκετά ενδιαφέρον τουίστ

στα 10

Η ηθοποιός Τζέιμι Κλέιτον θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο ενός θηλυκού Pinhead.

Ερχεται reboot του «Hellraiser» με ένα αρκετά ενδιαφέρον τουίστ

Για χρόνια ο ηθοποιός Νταγκ Μπράντλεϊ είχε συνδέσει το όνομά του με το πρόσωπο του απόλυτου σαδομαζοχιστικού τρόμου. Εκείνο του Pinhead από την σειρά ταινιών «Hellraiser». Ομως ήρθε ο καιρός να πάρει κάποιος άλλος τα ηνία αυτά.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε ανακοινωθεί πως ετοιμάζεται μια νέα ταινία «Hellraiser» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Μπρούκνερ για λογαριασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας Hulu, η οποία δεν θα πρόκειται για μια συνέχεια αλλά για «ένα πιστό και ταυτόχρονα εξελιγμένο reboot» του franchise. Μάλιστα τον ρόλο τ@ Pinhead αυτή την φορά θα τον παίξει η ηθοποιός Τζέιμι Κλέιτον, την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Netflix «Sense8». Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία στο twitter ανακοινώνοντας τα νέα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικ Φλάναγκαν θα μεταφέρει το «The Fall of the House of Usher» του Εντγκαρ Αλαν Πόε στο Netflix

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Ντέιβιντ Γκόγιερ με τον συγγραφέα των βιβλίων Κλάιβ Μπάρκερ να δηλώνει ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή ταινία. «Εχοντας δει μερικά από τα σχέδια από τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Μπρούκνερ “Hellraiser”, αποτίουν φόρο τιμής σε αυτό που δημιούργησε η πρώτη ταινία, αλλά στη συνέχεια τη μεταφέρουν σε μέρη που δεν πάει ποτέ ξανά. Είναι ένα “Hellraiser” που δεν περίμενα να δω. Ο Ντέιβιντ και η ομάδα του γνωρίζουν πολύ καλά τη μυθολογία της ιστορίας, αλλά αυτό που με ενθουσιάζει είναι η επιθυμία τους να τιμήσουν το πρωτότυπο ακόμα και όταν τα ανατρέπου όλα αυτά για μια νέα γενιά.»

Ηδη ήταν γνωστό πως η νέα ταινία θα έκανε έφερνε κάτι το καινούργιο και τελείως διαφορετικό στο franchise όταν ακούστηκε πως η drag queen Gottmik, γνωστή από το «RuPaul’s Drag Race», είχε κάνει οντισιόν για τον ρόλο του Pinhead, έχοντας δηλώσει τότε «δεν ήμουν αρκετά απειλητικ@. Επρεπε να διαβάσω αρκετά. Ημουν στο διαμέρισμά μου, στον τοίχο, προσπαθώντας να γίνω @ Pinhead, καθώς προσποιούμουν πως τραβούσα βελόνες από το κεφάλι μου. Ηταν πολύ αστείο.»

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και Οντέσα Α’ζιόν, Μπράντον Φλιν, Γκόραν Βίσνικ, Ντρου Στάρκεϊ, Ανταμ Φάισον, Χίαμ Αμπας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά υπολογίζεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022, χρονιά η οποία σηματοδοτεί και τα 35 χρόνια του franchise.