Buzz

Heavy Metal: Πρώτες εικόνες από το «Transformers: Age of Extinction»

στα 10

Τα γιγαντιαία ρομπότ του Μάικλ Μπέι επιστρέφουν για τέταρτη φορά. Λάτρεις της σκληρής λαμαρίνας, χαρείτε!

Heavy Metal: Πρώτες εικόνες από το «Transformers: Age of Extinction»
Εξαιρετικές ερμηνείες!

Η πραγματικότητα σε χτυπά στο πρόσωπο πιο σκληρά κι από την γροθιά του Maximus Prime όταν πηγαίνεις στην αίθουσα για να δεις μια ταινία των «Transformers» κι ανακαλύπτεις ότι για υπερβολικά πολλή ώρα παρακολουθείς κάτι που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, κάνει τα αυτιά σου να πονάνε και φυσικά δεν βγάζει κανένα νόημα.

Ακόμη κι έτσι όμως, με έναν παβλοφικό τρόπο, το μυαλό σου ερεθίζεται στην θέα ενός ακόμη τρέιλερ για μια ταινία που ξέρεις ότι δεν θέλεις στ΄αλήθεια να δεις, απλά από το μέγεθος του θεάματος, την υποβλητική ηχητική μπάντα το σπιντάντο μοντάζ, τον χαβαλέ που υπόσχεται.

Αλλά κυρίως νομίζουμε το ότι διαρκεί τριάντα δευτερόλεπτα κι όχι δύο ώρες και κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, η καινούρια ταινία του Μάικλ Μπέι με πρωταγωνιστές CGI ρομπότ από το διάστημα, δεκάδες ακριβά αυτοκίνητα που καταστρέφονται κτήρια που γκρεμίζονται και αμέτρητο ψηφιακό χαμό, έδειξε (όπως κι όλες οι προηγούμενες στη σειρά) τα πρώτα της πλάνα στο χθεσινό αμερικάνικο Super Bowl.

Στο «Transformers: Age of Extinction», δεν υπάρχει πια ο Σάια ΛαΜπέφ (αφού εξερευνά πιο ενδιαφέρουσες περιοχές στο «Nymphomaniac» του Λαρς Φον Τρίερ), αλλά πρωταγωνιστεί o Μαρκ Γουόλμπεργκ σε μια αλλαγή που δεν νομίζουμε ότι θα πειράξει κανέναν.

Δείτε το πρώτο teaser πιο κάτω.