Buzz

Ελάτε να μαζέψουμε ένα «Χαρτζιλίκι»

στα 10

Τελειόφοιτοι Κινηματογράφου και Εικαστικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινούν την παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους «Χαρτζιλίκι». Και θα εκτιμούσαν την συμμετοχή μας...

Flix Team
Ελάτε να μαζέψουμε ένα «Χαρτζιλίκι»

Μια ομάδα τελειόφοιτων (κι από το τμήμα Κινηματογράφου αλλά και από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) βρίσκονται στην προπαραγωγή της μικρού μήκους ταινίας «Χαρτζιλίκι».

Πρόκειται για την δραματική ιστορία ενηλικίωσης ενός μοναχικού 12χρονου αγοριού, του Βίκτωρα, που ζει σε ένα ορεινό χωριό της σύγχρονης ελληνικής επαρχίας με την οικογένεια του. Ο εσωστρεφής Βίκτωρας περνάει το καλοκαίρι οργώνοντας το βουνό με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και την αγαπημένη του μουσική στα ακουστικά. Μερικές φορές όμως, πρέπει να αποχωριστείς ορισμένα κομμάτια του εαυτού σου προκειμένου να ωριμάσουν κάποια άλλα. Ο Βίκτωρας θα αναμετρηθεί με αυτή την πραγματικότητα όταν ο αυταρχικός πατέρας του τον αναγκάσει να δουλέψει μαζί του στα πρόβατα για να κερδίσει το χαρτζιλίκι του.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου και πρωταγωνιστούν η Κλειώ – Δανάη Οθωναίου, ο Νίκος Νικολαΐδης και ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.


Οι φοιτητές όμως χρειάζονται τη βοήθειά μας - την οικονομική μας ενίσχυση μέσω Crowdfunding στην πλατφόρμα GoGetFunding.

«Είμαστε μια ομάδα νέων καλλιτεχνών με μεγάλη αγάπη για το κινηματογραφικό μέσο. Η ταινία αποτελεί βάπτισμα του πυρός για κάποιους/ες από εμάς οπότε είναι μια ταινία που γίνεται με μεράκι, φιλοδοξία και όρεξη. Εχουμε επενδύσει όλοι/ες χρόνο, μόχθο και προσωπικούς πόρους για την πραγματοποίηση της. Χρειαζόμαστε όμως και εξωτερική στήριξη για μπορέσουμε να την ολοκληρώσουμε.»

Ενισχύστε την παραγωγή της σπουδαστικής ταινίας «Χαρτζιλίκι» εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

«Χαρτζιλίκι» στο Instagram
«Χαρτζιλίκι» στο Facebook

Χαρτζιλίκι