Industry

Harry Potter Wizards Collection: H Special Edition όλων των Special Editions!

στα 10

Συλλεκτική και αριθμημένη, η Harry Potter Wizards Collection που κυκλοφορεί σε Blu-Ray και DVD αποτελεί μάλλον το απόλυτο δώρο για όσους δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Χάρι Πότερ και το σινεμά χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα...

Harry Potter Wizards Collection: H Special Edition όλων των Special Editions!

Η συλλεκτική κασετίνα (!) του Harry Potter Wizards Collection αποτελείται από 31 δίσκους και περισσότερες από 5 ώρες ανέκδοτο υλικό από όλη τη σειρά των ταινιών «Χάρι Πότερ». Χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές αρκετές λεπτομέρειες γύρω από τη συλλογή, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως πολλές από τις ταινίες θα διαθέτουν και την extended cut εκδοχή τους, ενώ αυτή τη στιγμή η προπώληση της αγγίζει αυτή τη στιγμή τα 350 δολάρια.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα περιέχουν οι εκδόσεις του «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος Β'» που κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2011

Πιο αναλυτικά η συλλογή περιέχει 18 δίσκους με τις οκτώ ταινίες της σειράς (με τη «Φιλοσοφική Λίθο» και την «Κάμαρα με τα Μυστκά» και στην extended cut εκδοχή τους και με τους «Κλήρους του Θανάτου» και τα δύο μέρη και στην δισδιάστατη και στην τρισδιάστατη εκδοχή τους) και 13 δίσκους με έξτρα ανέκδοτο υλικό.

Αναμένοντας περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία εξόδου της συλλογής, αλλά και την ελληνική κυκλοφορία της, δείτε παρακάτω ένα βίντεο που παρουσιάζει το κουτί της Wizards Collection αλλά και φωτογραφίες της πολυτελούς συσκευασίας που είναι ικανά από μόνα τους να σας κάνει να την παραγγείλετε από τώρα!