Buzz

Δείτε την πρώτη ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς με τίτλο «Hansel & Gretel»

στα 10

Κάτι για να κάνει την αναμονή μέχρι το «The Northman» ακόμα πιο γλυκιά.

Δείτε την πρώτη ταινία του Ρόμπερτ Εγκερς με τίτλο «Hansel & Gretel»

Το «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του μήνα και ήδη η πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές, με κάποιες να αναφέρουν πως πρόκειται για «ένα επικό και φιλόδοξο αριστούργημα.»

Για να κάνει την αναμονή μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες λίγο πιο γλυκιά το κανάλι στο YouTube Famous First Films ανέβασε την πρώτη ταινία του Εγκερς που έκανε πίσω στο 2006, μια «σουρεαλιστική και ενοχλητική μικρού μήκους ταινία» διάρκειας περίπου 27 λεπτών με τίτλο «Hansel & Gretel», την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα: «Ενα επικό και φιλόδοξο αριστούργημα.» Πρώτες αντιδράσεις για το «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς

Hansel & Gretel

Οσο αφορά τη νέα ταινία, γραμμένη από τον Εγκερς και τον Ισλανδό συγγραφέα και ποιητή (και στενό συνεργάτη της Μπιορκ), Σιόν, το «The Northman» θα είναι ένα δράμα στον κόσμο των Βίκινγκ, στην Ισλανδία του 10ου αιώνα, η ιστορία ενός πρίγκιπα που ζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του πίσω στον δέκατο αιώνα - την ιδέα, άλλωστε, έφερε στον σκηνοθέτη ο νεο-Βίκινγκ Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ που θα υποδύεται τον κεντρικό ήρωα, με τη Νικόλ Κίντμαν, «σύζυγό του» στο «Big Little Lies», να ενσαρκώνει, εδώ, τη μητέρα του. Το ζηλευτό καστ συμπληρώνουν οι Γουίλεμ Νταφόε, Μπιορκ, Ιθαν Χοκ, Κλες Μπανγκ και Ανια Τέιλορ-Τζόι. Η ταινία γυρίστηκε στην Ισλανδία και την Β. Ιρλανδία πέρσι με τον Εγκερς να συνεργάζεται και πάλι με τον διευθυντή φωτογραφίας των δύο προηγούμενων ταινιών του Τζάριν Μπλασκ.

Η ταινία, με ελληνικό τίτλο «Ο Ανθρωπος Απ’ Τον Βορά», θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Απριλίου από την Tanweer.

Hansel & Gretel