Industry

«Hangover 2» εναντίον «Hangover» σημειώσατε 1

στα 10

Με 432.1 εκ. δολ. εισπράξεις παγκοσμίως, σε διάστημο μικρότερο από τρεις βδομάδες, το «Hangover 2» ξεπέρασε ήδη την πρώτη ταινία, επιβεβαιώνοντας πως ο κόσμος θέλει κι άλλο...

«Hangover 2» εναντίον «Hangover» σημειώσατε 1
Μέχρι να ξεμεθύσει το «παρεόνι» η ταινία θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το πρώτο μέρος...

Οι κακές κριτικές μπορεί να συνεχίζονται για το «Hangover 2», το ίδιο όμως συνεχίζονται και οι ανοδικές παγκόσμιες εισπράξεις του που το φέρνουν μέσα σε 18 ημέρες να έχει συγκεντρώσει το όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 432.1 εκ. δολ., λίγο λιγότερα δηλαδή από τα 467.5 εκ. δολ. που συγκέντρωσε η πρώτη ταινία της σειράς σε ολόκληρη την καριέρα της στις αίθουσες!

Ξεπερνώντας αυτό το Σαββατοκύριακο το φράγμα των 200 εκ. δολ. τόσο στην Αμερική (216 εκ. δολ.) όσο και στον υπόλοιπο κόσμο (215.5 εκ. δολ.) το «Hangover 2» όχι μόνο ξεπερνάει κατά πολύ τις επιδόσεις της πρώτης ταινίας αλλά επιβεβαιώνει και την πρόεδρο της διεθνής διανομής της Warner Bros. που δηλώνει πως «Η ταινία έχει γίνει από μόνη της ένα γεγονός. Σε οποιαδήποτε αγορά και αν κυκλοφορεί, τα πηγαίνει καλύτερα από τον προκάτοχο της».

Με πολλές ακόμη χώρες να περιμένουν την έξοδο της ταινίας και με κορυφαία σε εισπράξεις την Μ. Βρετανία (43.1 εκ. δολ.), το σίκουελ του Τοντ Φίλιπς αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στα 270 εκ. δολ. στην ΑΜερική και 250 εκ. δολ. παγκοσμίως.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να φέρει αντίρρηση για το τρίτο μέρος που βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προ-παραγωγής;