Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο Αμλετ για τον οποίο συζητά όλη η Αγγλία!

στα 10

Τα πρώτα previews από τον «Αμλετ» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο Barbican Theatre έρχονται με ανάμεικτες κριτικές, ένα κοινό που δεν σταματάει να φωτογραφίζει τον πρωταγωνιστή κατά τη διάρκεια της παράστασης και μια σειρά από νέες φωτογραφίες από το θεατρικό γεγονός του Αυγούστου.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο Αμλετ για τον οποίο συζητά όλη η Αγγλία!

Ακόμη δεν ξεκίνησαν οι παραστάσεις του «Αμλετ» στο Barbican Theatre του Λονδίνου και ο θόρυβος γύρω από την πολυαναμενόμενη παράσταση είναι ήδη μεγαλύτερος και από τη φήμη του πρωταγωνιστή του, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Αρχικά οι πρώτες κριτικές από τα previews δεν είναι ενθουσιαστικές, με τους Times του Λονδίνου να μιλούν για μια μάλλον «παιδική παράσταση», προκαλώντας αντιδράσεις απ' όσους πιστεύουν πως στη συνήθη πρακτική τους οι Times δεν περιμένουν να δουν την τελική παράσταση η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου και μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική από τις πρόβες που παρακολούθησε ο απεσταλμένος τους.

Δείτε ακόμη: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κάνει πρόβες για τον ήδη sold out «Αμλετ» στο Barbican Theatre

Hamlet Benedict Cumberbatch

Hamlet Benedict Cumberbatch

Hamlet Benedict Cumberbatch

Hamlet Benedict Cumberbatch

Hamlet Benedict Cumberbatch

Ταυτόχρονα, το θέατρο αντιμετωπίζει ήδη ένα πρόβλημα που γνώριζε πως θα προέκυπτε αφού ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ένας από τους διασημότερους σταρ της εποχής μας με ορδές φανατικών θαυμαστών του να έχουν παρακολουθήσει ήδη την παράσταση, τραβώντας πλήθος φωτογραφιών κατά τη διάρκειά της σαν να βρίσκονταν σε συναυλία.

Για το λόγο αυτό, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς απευθύνθηκε προσωπικά στους θαυμαστές του (δείτε παρακάτω το βίντεο), ζητώντας τους μεν να διαδώσουν την παράσταση μέσα από τα social media αλλά να αποφεύγουν τις φωτογραφίες μέσα στο θέατρο. Και υποσχέθηκε πως θα τους δώσει αυτό που επιθυμούν - που είναι μια ζωντανή παράσταση που θα θυμούνται για πάντα και όχι επειδή θα την έχουν απαθανατίσει στα τηλέφωνα τους!


Διαβάστε και δείτε ακόμη: