Buzz

Είδαμε το τρέιλερ και τις νέες φωτογραφίες από το «Halston» με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και... πάθαμε hangover

στα 10

Ποτά, φτερά, τσιγάρα, υπερβολή, στιλ, hot αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.

Είδαμε το τρέιλερ και τις νέες φωτογραφίες από το «Halston» με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και... πάθαμε hangover

Ηταν ο σχεδιαστής που σημάδεψε την αμερικανική μόδα του '70, όχι μόνο με τις δημιουργίες του, αλλά και με το ίδιο του το lifestyle - όταν τότε (και τώρα) κάποιος μιλούσε για το στιλ Halston, εννοούσε λιτές, δυναμικές, flowing γραμμές, υφάσματα υψηλής ποιότητας (μεταξωτά και κασμίρ) ή μοντέρνας επινόησης (σαν το συνθετικό ultrasuede) και τρελό partying.

Διαβάστε ακόμη: H πανδημία φαίνεται πως έκανε και κάτι καλό στην παραγωγή της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things»

halston 607Με την Αντζέλικα Χιούστον

halston 607Με την Μπιάνκα Τζάγκερ

halston 607Με τη Λάιζα Μινέλι, τον Αντι Γουόρχολ και τη Μάρθα Γκρέιαμ

Ο Halston, που γεννήθηκε ως Ρόι Χάλστον Φρόγουικ, έστησε το όνομα και την αυτοκρατορία του, τη στιγμή που περνούσε τα βράδια του στο Studio 54 κι έκανε παρέα με την Αντζέλικα Χιούστον, την Μπιάνκα Τζάγκερ, τη Λάιζα Μινέλι, χωρίς την οποία σπάνια εμφανιζόταν. Την τεράστια δόξα του που έφτασε και στα μέσα του '80, διαδέχτηκαν οικονομικά προβλήματα, τα οποία ο Χάλστον δυναμικά πολέμησε αλλά έχασε τον οίκο του, την ίδια εποχή που προσβλήθηκε από τον ιό του AIDS. Τώρα, σε σενάριο του Σαρ Γουάιτ του «The Affair» και σκηνοθεσία του Νταν Μίναχαν του «American Crime Story», ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, εδώ και ως παραγωγός, δίνει μια ευκαιρία στο περιβόητο στιλ του Halston να ξαναλάψει, σε σειρά για το Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Halston»:


Καθώς η 23η Απριλίου, σήμανε τα 89 χρόνια από τη γέννηση του Halston, το Netflix κυκλοφόρησε μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες του καστ... in character (πρωταγωνιστούν, γύρω από τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, οι Ρεμπέκα Ντεϊάν, Μπιλ Πούλμαν, Τζιαν Φράνκο Ροντρίγκεζ, Ντέιβιντ Πίτου, Σάλιβαν Τζόουνς, Ρόρι Κάλκιν ως Τζόελ Σουμάχερ, Κέλι Μπίσοπ και Βέρα Φαρμίγκα), που μας ενθουσίασαν. Δείτε τις παρακάτω και ραντεβού έξω, στα μέσα Μαΐου.

halston 607

halston 607

halston 607

halston 607

halston 607

halston 607

halston 607

halston 607