Buzz

«Σ' αυτή την πόλη, ο Μάικλ Μάιερς είναι μύθος!» Το νέο τρέιλερ του «Halloween» είναι μυθικό από μόνο του

στα 10

Το «Halloween» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν φέρνει το τότε στο τώρα του τρόμου!

Flix Team
«Σ' αυτή την πόλη, ο Μάικλ Μάιερς είναι μύθος!» Το νέο τρέιλερ του «Halloween» είναι μυθικό από μόνο του

To «Halloween» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, που έκανε πριν λίγες βδομάδες την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο με ενθουσιασμό και θα βγει στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου, θέλει την Τζέιμι Λι Κέρτις, ως Λόρι Στρόουντ, να τα βάζει, για τελευταία φορά, με τον Μάικλ Μάιερς.

Δείτε ακόμη: «Προετοίμαζα τον εαυτό μου χρόνια γι' αυτό». Η Τζέιμι Λι Κέρτις τα βάζει με τον Μάικλ Μάιερς στο τρέιλερ του «Halloween»

Καθώς η μέρα του... εμβληματικού τρόμου πλησιάζει, το νέο τρέιλερ του «Halloween» αγγίζει το παρελθόν, με τον πιο ανατριχιαστικό, υπέροχο τρόπο: με την ανάμνηση του ρεπορτάζ στον τόπο εκείνου του εγκλήματος. Το νέο «Halloween» θα φέρει τις σεναριακές υπογραφές του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και του Ντάνι ΜακΜπράιντ και θα συνεχίζει εκεί απ' όπου μάς άφησε το «Halloween II». Λέει ο ΜακΜπράιντ, «Η ταινία δεν είναι ριμέικ. Θα συνεχίζει την ιστορία του Μάικλ Μάιερς με πειστικό τρόπο. Και για τη δική μας μυθολογία, επικεντρωνόμαστε κυρίως στις δυο πρώτες ταινίες και στο πού θα μπορούσε να οδηγηθεί η ιστορία μετά από αυτές.»

Δείτε ακόμα: Η Λόρι Στρόουντ έχει ξανά δουλίτσα... Τρέιλερ για το ολοκαίνουριο «Halloween» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

halloween 607

Η σύνοψη του νέου «Halloween» θέλει την Τζέιμι Λι Κέρτις, ως Λόρι Στρόουντ, έτοιμη για μια τελική αναμέτρηση με τον Μάικλ Μάιερς, τη μασκοφόρα φιγούρα που τη στοιχειώνει απ' όταν κόντεψε να τη σκοτώσει μια βραδιά του Χαλογουίν, πριν τέσσερις δεκαετίες. Η Τζέιμι Λι Κέρτις δεν είναι η μόνη από τους «παλιούς» που επιστρέφει: ο ίδιος ο Τζον Κάρπεντερ είναι παραγωγός της ταινίας, αλλά και συνθέτης του soundtrack. Δείτε το απολαυστικό heritage τρέιλερ παρακάτω.


Δείτε ακόμα: Ο Τζον Κάρπεντερ ανακοινώνει τον διάδοχό του για τη νέα ταινία «Halloween»

halloween poster